İTOPYA BİLGİSAYAR DADG2 SİSTEMİ PİŞMANLIK SERÜVENİM, (ÇÖZÜMÜ BİLEN YOK ... )

Bende game garajdan aldim 1 hafta oldu islemcimi 14 nm yollamislar af secememe ragmen destege yazdigimda 2-3 dk icinde donuyolar pazartesi gunu kargom gelicek bakalım ama destekleri mükemmel cidden
AF mi gönderecekler yoksa iade mi talep ettin? Nasıl bir çözüm buldular?

Benim laptop vakası gibi.
Laptop Toshiba çok ciddi sorunlar yaşadım Türkiyede kimse çözemedi Japonya'ya kadar gitti gene çözemediler. İflas etmiş olmasalar bana para iadesi yaparlardı.
Dostum aynı benim PC'deki arıza gibi. Allah'tan başka kimse çözemiyor arızayı. Dua ediyorum olmuyor, ağlıyorum olmuyor, servise gönderiyorum olmuyor. Ne yapacağım ben Allah aşkına ya? Bu kadar para vermişim.

AF mi gönderecekler yoksa iade mi talep ettin? Nasıl bir çözüm buldular?
İslemciyi anakarta takili bir sekilde kutusuyla yolladim af modeli secmistim 14 nm yollamislardi deistirdiler bugun kargoya verdiler pazartesi gelir diye dusunuyorum

Ya bak gene sinirlendim kıracağım en sonunda. Balkondan aşağıya fırlatacağım. Keşke arkamda sağlam biri olsa da destek çıksa.

Ne sorunu var bilmiyorum açıkçası çok şey yapmam öyle
Dostum duygularını anlıyorum. Dünyalar kadar para verdiğin bir ürünün sorununun çözülmesini istiyorsun. Ben senin yerinde olsam itopyadan hayrı keser ve tüketici haklarına şikayette bulunurdum. Süreç 6-7 ay sürebilse de sen işin sonunda ürünü geri verip paranı alabilirsin en azından

Çağrı merkezi müşteriye nasıl bağırabilir ya? Nerede görülmüş bu. Ya Abdullah abi. Allah rızası için şu firma ile çalışma. Kurban olayım. Bu kadar insan mağdur. Bak eğer uyduruyorsam buradan ölüm çıksın. Karakterim şerefim namusum üstüne yemin ederim. Mağdur ediyorlar. THH'de koay değil. 3 ay sürüyor. O da kesin değil. Abdullah abi kızacaksın biliyorum ama mağduruz abi. Yapma senin o miss gibi dünyada tek olan sistemini bu firmalar çöp ediyor. :( 😓🥺

20.2.2 driver sürümünü indirmeyi denedin mi?
Şu an bu sürümü indirdim ve oyuna giriyorum bakalım ne olacak ...
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Çağrı merkezi müşteriye nasıl bağırabilir ya? Nerede görülmüş bu. Ya Abdullah abi. Allah rızası için şu firma ile çalışma. Kurban olayım. Bu kadar insan mağdur. Bak eğer uyduruyorsam buradan ölüm çıksın. Karakterim şerefim namusum üstüne yemin ederim. Mağdur ediyorlar. THH'de koay değil. 3 ay sürüyor. O da kesin değil. Abdullah abi kızacaksın biliyorum ama mağduruz abi. Yapma senin o miss gibi dünyada tek olan sistemini bu firmalar çöp ediyor. :( 😓🥺
Abdullah Abi yer yurt adresimi ne istersen veririm yardımcı ol abi . Abi ulaşın Abdullah Abi'ye bu kadar olmaz lütfen ya .

Şu an bu sürümü indirdim ve oyuna giriyorum bakalım ne olacak ...
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Abdullah Abi yer yurt adresimi ne istersen veririm yardımcı ol abi . Abi ulaşın Abdullah Abi'ye bu kadar olmaz lütfen ya .
Dostum Abdullah abiye çok bir şey demek istemiyorum. Eleştiri kaldıramıyor. İyi kötü eleştiri kaldıramıyor. Şu firma ile çalışma lütfen dediğim için bile bana kızacak kesin.

Hocam çok geçmiş olsun adınıza üzüldüm gerçekten :(

Geri