Neler Yeni

İTOPYA BİLGİSAYAR DADG2 SİSTEMİ PİŞMANLIK SERÜVENİM, (ÇÖZÜMÜ BİLEN YOK ... )

bythmn

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Bende game garajdan aldim 1 hafta oldu islemcimi 14 nm yollamislar af secememe ragmen destege yazdigimda 2-3 dk icinde donuyolar pazartesi gunu kargom gelicek bakalım ama destekleri mükemmel cidden
AF mi gönderecekler yoksa iade mi talep ettin? Nasıl bir çözüm buldular?

İbrahim Özel

80+ Silver
En İyi Cevap
13
Benim laptop vakası gibi.
Laptop Toshiba çok ciddi sorunlar yaşadım Türkiyede kimse çözemedi Japonya'ya kadar gitti gene çözemediler. İflas etmiş olmasalar bana para iadesi yaparlardı.
Dostum aynı benim PC'deki arıza gibi. Allah'tan başka kimse çözemiyor arızayı. Dua ediyorum olmuyor, ağlıyorum olmuyor, servise gönderiyorum olmuyor. Ne yapacağım ben Allah aşkına ya? Bu kadar para vermişim.

shcoun

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
136
İsim
Serkan Cengiz
AF mi gönderecekler yoksa iade mi talep ettin? Nasıl bir çözüm buldular?
İslemciyi anakarta takili bir sekilde kutusuyla yolladim af modeli secmistim 14 nm yollamislardi deistirdiler bugun kargoya verdiler pazartesi gelir diye dusunuyorum

İbrahim Özel

80+ Silver
En İyi Cevap
13
Ya bak gene sinirlendim kıracağım en sonunda. Balkondan aşağıya fırlatacağım. Keşke arkamda sağlam biri olsa da destek çıksa.

Nicksiz

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,161
İsim
Musa
Ne sorunu var bilmiyorum açıkçası çok şey yapmam öyle
Dostum duygularını anlıyorum. Dünyalar kadar para verdiğin bir ürünün sorununun çözülmesini istiyorsun. Ben senin yerinde olsam itopyadan hayrı keser ve tüketici haklarına şikayette bulunurdum. Süreç 6-7 ay sürebilse de sen işin sonunda ürünü geri verip paranı alabilirsin en azından

İbrahim Özel

80+ Silver
En İyi Cevap
13
Çağrı merkezi müşteriye nasıl bağırabilir ya? Nerede görülmüş bu. Ya Abdullah abi. Allah rızası için şu firma ile çalışma. Kurban olayım. Bu kadar insan mağdur. Bak eğer uyduruyorsam buradan ölüm çıksın. Karakterim şerefim namusum üstüne yemin ederim. Mağdur ediyorlar. THH'de koay değil. 3 ay sürüyor. O da kesin değil. Abdullah abi kızacaksın biliyorum ama mağduruz abi. Yapma senin o miss gibi dünyada tek olan sistemini bu firmalar çöp ediyor. :( 😓🥺

Dahası  
Reaksiyon skoru
30
İsim
Onur Şentürk
20.2.2 driver sürümünü indirmeyi denedin mi?
Şu an bu sürümü indirdim ve oyuna giriyorum bakalım ne olacak ...
Mesaj otomatik birleştirildi:

Çağrı merkezi müşteriye nasıl bağırabilir ya? Nerede görülmüş bu. Ya Abdullah abi. Allah rızası için şu firma ile çalışma. Kurban olayım. Bu kadar insan mağdur. Bak eğer uyduruyorsam buradan ölüm çıksın. Karakterim şerefim namusum üstüne yemin ederim. Mağdur ediyorlar. THH'de koay değil. 3 ay sürüyor. O da kesin değil. Abdullah abi kızacaksın biliyorum ama mağduruz abi. Yapma senin o miss gibi dünyada tek olan sistemini bu firmalar çöp ediyor. :( 😓🥺
Abdullah Abi yer yurt adresimi ne istersen veririm yardımcı ol abi . Abi ulaşın Abdullah Abi'ye bu kadar olmaz lütfen ya .

İbrahim Özel

80+ Silver
En İyi Cevap
13
Şu an bu sürümü indirdim ve oyuna giriyorum bakalım ne olacak ...
Mesaj otomatik birleştirildi:

Abdullah Abi yer yurt adresimi ne istersen veririm yardımcı ol abi . Abi ulaşın Abdullah Abi'ye bu kadar olmaz lütfen ya .
Dostum Abdullah abiye çok bir şey demek istemiyorum. Eleştiri kaldıramıyor. İyi kötü eleştiri kaldıramıyor. Şu firma ile çalışma lütfen dediğim için bile bana kızacak kesin.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,035,863
Üyeler
164,210
Son üye
neon ne9
Top Bottom