İbrahim Özel
80+ Silver
- En İyi Cevap
- 13
Beyler yok mu hukukçu biri? İmza felan toplasak. 1800 kişi mağdur. Boru değil yani.
20.5.1 zaten sorun bi sürüm. 20.7.1 veya 20.2.2 deneyin. RX 590 kullanıcısı olarak en memnun kaldığım sürüm 20.2.2 oldu.
20.5.1 sürümünde biranda sistem donuyordu ve ekran gidiyor klavye ışıklarım sönüyordu.
5 dakika olunca görüntü vermeye devam etti bu sefer lakin dondu oyun ... Lol gibi bir oyunu bile oynayamıyorum.20.2.2' den sonra bir gelişme var mı? @onursnturk
Resetledikten sonra tekrar açılmadı bilgisayar tekrar resetledim açıldı ... Yine oyuna gireyim yine görüntü gidecek ...5 dakika olunca görüntü vermeye devam etti bu sefer lakin dondu oyun ... Lol gibi bir oyunu bile oynayamıyorum.
Son çare 20.7.1 kalıyor başka çare gelmiyor aklıma. Birde XMP açıksa kapatıp dene?5 dakika olunca görüntü vermeye devam etti bu sefer lakin dondu oyun ... Lol gibi bir oyunu bile oynayamıyorum.
Sorunsuz bir şey bulduysan kal onda elleme. Çok önemli bir güncelleme değilse tabii.Hocam konu ile alakasız olacak ama biliyorsunuz AMD driverları sorunlu oluyor. Diyelim ki bir driver buldum ve bu sorunsuz sonra güncelleme yapmama gerek var mı?
XMP neden kapatıyorum ki ? Profile 2 2933 mhz seçtim yani tam performans almak adına bu gerekli değil mi ? Adamlar bios güncellemiş ne ram frekansı ayarlamışlar ne game modunu açmışlar . 16 GB ram 'in 7.95'i kullanılabilir hafızaydı. Onları ayarladım yani ...Son çare 20.7.1 kalıyor başka çare gelmiyor aklıma. Birde XMP açıksa kapatıp dene?
Mesaj otomatik birleştirildi:
Sorunsuz bir şey bulduysan kal onda elleme. Çok önemli bir güncelleme değilse tabii.
Sorunun yazılımsal olduğunu çok düşünmüyorum ya ...Son çare 20.7.1 kalıyor başka çare gelmiyor aklıma. Birde XMP açıksa kapatıp dene?
Sorunsuz bir şey bulduysan kal onda elleme. Çok önemli bir güncelleme değilse tabii.
XMP bazen donma falan yapabiliyor bi kapatıp denemekte fayda var sorun buysa manuel yaparız ayarı.XMP neden kapatıyorum ki ? Profile 2 2933 mhz seçtim yani tam performans almak adına bu gerekli değil mi ? Adamlar bios güncellemiş ne ram frekansı ayarlamışlar ne game modunu açmışlar . 16 GB ram 'in 7.95'i kullanılabilir hafızaydı. Onları ayarladım yani ...
Sorunun yazılımsal olduğunu çok düşünmüyorum ya ...
Dostum uğraşma çözemezsin. Donanımsal sorun olduğu bariz belli. Zaten format atılmış. Benim bu sistem için yorduğum kafayı proje geliştirsem çok daha iyi olurdu. THH'ye başvur.XMP neden kapatıyorum ki ? Profile 2 2933 mhz seçtim yani tam performans almak adına bu gerekli değil mi ? Adamlar bios güncellemiş ne ram frekansı ayarlamışlar ne game modunu açmışlar . 16 GB ram 'in 7.95'i kullanılabilir hafızaydı. Onları ayarladım yani ...
Sorunun yazılımsal olduğunu çok düşünmüyorum ya ...
Bilgisayarı aldığımdan beri zaten XMP var yani . Yeni bir şey değil kiXMP bazen donma falan yapabiliyor bi kapatıp denemekte fayda var sorun buysa manuel yaparız ayarı.
Denemekte fayda var başka bir şey yapamıyoruz zatenBilgisayarı aldığımdan beri zaten XMP var yani . Yeni bir şey değil ki