Neler Yeni

İTOPYA BİLGİSAYAR DADG2 SİSTEMİ PİŞMANLIK SERÜVENİM, (ÇÖZÜMÜ BİLEN YOK ... )

İbrahim Özel

80+ Silver
En İyi Cevap
13
Beyler yok mu hukukçu biri? İmza felan toplasak. 1800 kişi mağdur. Boru değil yani.

RevDeisDou

80+ Titanium
En İyi Cevap
18
Dahası  
Reaksiyon skoru
49,283
İsim
Rev D
İlgilendiği Kategoriler
Hepsi ;)
20.2.2' den sonra bir gelişme var mı? @onursnturk

İbrahim Özel

80+ Silver
En İyi Cevap
13
Abdulah abi mesajlarımı okursan kızma. Diyecek bir şey yok. Biz ne desekte sistemler yapılmaya ve müşteri mağdur edilmeye devam edilecek. Abdullah abinin şu güzelim sistemleri. Sorumsuz firmalar yüzünden çöp oluyor. Doğrular her zaman insanın zoruna gider. Mağdur olmayan anlamaz. Sesimi duyuramadım. Daha da duyuramam. Ne diyim. YAZIK!

Son düzenleme:

kandes22

80+ Platinum
En İyi Cevap
13
20.5.1 zaten sorun bi sürüm. 20.7.1 veya 20.2.2 deneyin. RX 590 kullanıcısı olarak en memnun kaldığım sürüm 20.2.2 oldu.
20.5.1 sürümünde biranda sistem donuyordu ve ekran gidiyor klavye ışıklarım sönüyordu.

Hocam konu ile alakasız olacak ama biliyorsunuz AMD driverları sorunlu oluyor. Diyelim ki bir driver buldum ve bu sorunsuz sonra güncelleme yapmama gerek var mı?

Dahası  
Reaksiyon skoru
30
İsim
Onur Şentürk
20.2.2' den sonra bir gelişme var mı? @onursnturk
5 dakika olunca görüntü vermeye devam etti bu sefer lakin dondu oyun ... Lol gibi bir oyunu bile oynayamıyorum.
Mesaj otomatik birleştirildi:

5 dakika olunca görüntü vermeye devam etti bu sefer lakin dondu oyun ... Lol gibi bir oyunu bile oynayamıyorum.
Resetledikten sonra tekrar açılmadı bilgisayar tekrar resetledim açıldı ... Yine oyuna gireyim yine görüntü gidecek ...

RevDeisDou

80+ Titanium
En İyi Cevap
18
Dahası  
Reaksiyon skoru
49,283
İsim
Rev D
İlgilendiği Kategoriler
Hepsi ;)
Son çare 20.7.1 kalıyor başka çare gelmiyor aklıma. Birde XMP açıksa kapatıp dene?

Hocam konu ile alakasız olacak ama biliyorsunuz AMD driverları sorunlu oluyor. Diyelim ki bir driver buldum ve bu sorunsuz sonra güncelleme yapmama gerek var mı?
Sorunsuz bir şey bulduysan kal onda elleme. Çok önemli bir güncelleme değilse tabii.

Dahası  
Reaksiyon skoru
30
İsim
Onur Şentürk
Son çare 20.7.1 kalıyor başka çare gelmiyor aklıma. Birde XMP açıksa kapatıp dene?

Sorunsuz bir şey bulduysan kal onda elleme. Çok önemli bir güncelleme değilse tabii.
XMP neden kapatıyorum ki ? Profile 2 2933 mhz seçtim yani tam performans almak adına bu gerekli değil mi ? Adamlar bios güncellemiş ne ram frekansı ayarlamışlar ne game modunu açmışlar . 16 GB ram 'in 7.95'i kullanılabilir hafızaydı. Onları ayarladım yani ...

Sorunun yazılımsal olduğunu çok düşünmüyorum ya ...

RevDeisDou

80+ Titanium
En İyi Cevap
18
Dahası  
Reaksiyon skoru
49,283
İsim
Rev D
İlgilendiği Kategoriler
Hepsi ;)
XMP neden kapatıyorum ki ? Profile 2 2933 mhz seçtim yani tam performans almak adına bu gerekli değil mi ? Adamlar bios güncellemiş ne ram frekansı ayarlamışlar ne game modunu açmışlar . 16 GB ram 'in 7.95'i kullanılabilir hafızaydı. Onları ayarladım yani ...

XMP bazen donma falan yapabiliyor bi kapatıp denemekte fayda var sorun buysa manuel yaparız ayarı.

kubi07

80+
Google'a "itopya donanımhaber" yazdığında göreceksin malesef itopyadan pc alan çoğu kişinin başına bu geliyor.
Adamlarla iletişime geçmek imkansız.
Ben ve çoğu arkadaşım uzun süredir itopya'dan bir şey almıyoruz.
Alırken iyi ama bir problem çıktığında kafayı yedirtiyorlar.

Geçmiş olsun, sıkma canını.

İbrahim Özel

80+ Silver
En İyi Cevap
13

Dostum uğraşma çözemezsin. Donanımsal sorun olduğu bariz belli. Zaten format atılmış. Benim bu sistem için yorduğum kafayı proje geliştirsem çok daha iyi olurdu. THH'ye başvur.

enesskooc

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,700
İsim
Enes Koç
Almayın beyler game garaj diye bir siteden kardeşim aldı sırf kasanın ön panelinde kulaklık jack kısmında belli belirsiz cızırtı vardı teknik servisi aradık yeni jack gönderirler takarız diye adamlar komple ön panel gönderdiler 2 gün içinde :)

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

• B1L0
    Hayırlı forumlar

Forum istatistikleri

Konular
1,017,709
Üyeler
161,327
Son üye
Mehmet449