2 gün sonra 1 hafta olacak yani ne zaman elimde olacak çok yavaş itopyahazır sistemlerin toplantısı test edilmesi max 1 hafta ile 10 gün sürer
sıkılmadınız mı aynı cevapları duymaktan sürekli aynı konuları açıp duruyorsunuz.
İş günlerini sayarak ilerleyeceksin dostum, Hafta sonları bu duruma dahil değil.2 gün sonra 1 hafta olacak yani ne zaman elimde olacak çok yavaş itopya
Hocam ben vatandan almadım itopyadan aldımVatandan 8 eylülde aldığımız sistem halen elimize geçmedi. Bugün teslimi yapılacak. Yaklaşık 12 gün olmuş. Hazır sistemler geç kargo yapılıyor. Sizin ki muhtemelen ay sonunda elinize geçer.
Hocam cumartesi günleri sayılıyor muİş günlerini sayarak ilerleyeceksin dostum, Hafta sonları bu duruma dahil değil.
İtopya da aşağı yukarı aynı, genelleme yaptım.Hocam ben vatandan almadım itopyadan aldım
Mesaj otomatik birleştirildi:
Hocam cumartesi günleri sayılıyor mu
Hocam cumartesi günleri sayılıyor muİş günlerini sayarak ilerleyeceksin dostum, Hafta sonları bu duruma dahil değil.
Normalde 1 3 gün yazıyor kampanya zamanı 3 5 gün yazıyor yani o kadar sanmam alan arkadaşlarım var 3 5 güne geldi diyorİtopya da aşağı yukarı aynı, genelleme yaptım.
ara itopyayı sor kardeşim biz nerden bilelim ne zaman gelir ne zaman gelmez. Benim sistemim 1 haftada ulaştı elimeHocam cumartesi günleri sayılıyor mu
Normalde 1 3 gün yazıyor kampanya zamanı 3 5 gün yazıyor yani o kadar sanmam alan arkadaşlarım var 3 5 güne geldi diyor
Bu hafta bekleme o sistemi gelmez.Hocam cumartesi günleri sayılıyor mu
Normalde 1 3 gün yazıyor kampanya zamanı 3 5 gün yazıyor yani o kadar sanmam alan arkadaşlarım var 3 5 güne geldi diyor
Dostum sabırlı olmak zorundasın öyle hemen sipariş vereyim gelsin olmuyor bunlarda. Tek senin bilgisayarının kurulduğunu mu düşünüyorsun? Anlık talep olunca yoğun oluyorlar. Beklemekten başka yapacak bir şeyin yok. Başka siteden söylesen yine aynı süreyi bekleyeceksin.2 gün sonra 1 hafta olacak yani ne zaman elimde olacak çok yavaş itopya