Neler Yeni

İtopya bilgisayar toplama

Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Oğuzhan Demirtaş
Arkadaşlar ben itopya.com internet sitesinden sistem parcalarini alsam hepsi gelince magazasina götürsem montaj yaparlarmı ?

Dahası  
Reaksiyon skoru
1,058
İsim
Yuzarsef
Büyük ihtimalle fark verirsen yaparlar ama değmez.

Rogas

80+
Bu Kullanıcının Doğum Günü!
Dahası  
Reaksiyon skoru
77
İsim
Rogas
İtopyada ıcuz parça yokki neden oradan alıyorsun hocam dışarda toplatıcakmışsın zaten
Mesaj otomatik birleştirildi:

Parça parca sıcak fırsatlardan ürün topluyorum kasım indirimleri dahil mıusepadleri bile nasip olmadı en kazık firma

Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Oğuzhan Demirtaş
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
İllâ itopyadan mı toplamak istiyorsun
hayir ankarada tek onun subesi var baskada biyere güvenemiyorum tanimiyorum kendim de toplayamıyorum ondan hazir sistem de almak istemiyorum :/

Rogas

80+
Bu Kullanıcının Doğum Günü!
Dahası  
Reaksiyon skoru
77
İsim
Rogas
Sen parcaları al youtubede tonlarca video var veya ankarada yaşayan bir çok forumda arkadaş vardır onlarda yardımcı olur. konu açarsın tabiiki parcaları al gözünün önünde topladıktan sonra her yer toplar

_Emir

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,146
İsim
Emir
Parçaları itopyadan almana mı yanayım alıp götürmene mı yanayım.Bütçeniz nedir?

VersusVenom

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
401
İsim
Muhammed Karakaya
Discord
versusvenom
hayir ankarada tek onun subesi var baskada biyere güvenemiyorum tanimiyorum kendim de toplayamıyorum ondan hazir sistem de almak istemiyorum :/
Burada arkadaşlar konu açıp 500-600Tl verip kurduruyorlardı pclerini toplayıp öyle de yapabilirsin.

Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Oğuzhan Demirtaş
İtopyada ıcuz parça yokki neden oradan alıyorsun hocam dışarda toplatıcakmışsın zaten

Parça parca sıcak fırsatlardan ürün topluyorum kasım indirimleri dahil mıusepadleri bile nasip olmadı en kazık firma
Ben gaming gentr den den aldım ekran kartı,işlemci

Niçin böylr yapıyorsunuz ?
Kendim bilmiyorum toplamayı tanidık vs de yok

Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Alim Gökoğlu
Arkadaşlar ben itopya.com internet sitesinden sistem parcalarini alsam hepsi gelince magazasina götürsem montaj yaparlarmı ?
Kendin dizeceğin sistemin parçalarını farklı sitelerden daha uygun fiyatlı almanı öneririm.Parçaların hepsi gelince de güvendiğin bildiğin tavisye edilen bir yerde gözünün önünde birleştirtmen daha sağlıklı olur ve itopyaya göre çok daha uyguna toplarsın kalan paranı da ekipmanlarına yatırırsın.

Top Bottom