İtopya Çöktü Stok Ara Ara Geliyor

Video yayınlanmasıyla beraber 3 saat bekledim alamadım site mi çökmedi dersin Sepetim mi silinmedi dersin Ürünü tekrar ekleme hatası mı almadım dersin şaka gibi xd

sepet boşken sepetimi dolu gösteren itopya üstüne bide burda baskası hızlı davranmış diyorsunuz komiksiniz cidden

Bilmiyorum bir yöntemi var mı veya bir çözümü bulunabilir mi ama ivedilikle stokçular için bir şeyler yapılmalı. Kimin aldığının önemi yok düşüncesinden firma alarak vazgeçmeliler.

İşin garibi stok geliyor ekliyorum sepete sepete bakıyorum yine boş

Bilmiyorum bir yöntemi var mı veya bir çözümü bulunabilir mi ama ivedilikle stokçular için bir şeyler yapılmalı. Kimin aldığının önemi yok düşüncesinden firma alarak vazgeçmeliler.
kesinlikle katılıyorum ama su an yapılabilcek en iyi şey stokculardan herhangi bir şey almamak olacaktır

bende alamadım :D ve ihtiyacım vardı adam almıs sahibindene 9 bine koymus kafayı yemek üzereyim klfghkfghööfgh
Bu karaborsa kafası olduğu müddetce Allah bize vuslat vermeyecek.Hep fırsatçılık hep hainlik......

bende alamadım :D ve ihtiyacım vardı adam almıs sahibindene 9 bine koymus kafayı yemek üzereyim klfghkfghööfgh
Bence böyle durumların önüne geçmek için hep tamamen forum özel olmalı. Fırsatçılar iş başında...

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,166,646
Üyeler
185,297
Son üye
Melikedi
Geri