Klasik itopya ama şuda var 1 hafta içinde bir şey değişmemiştir uzun zamandır o fiyatlara yakın seyrediyordum zam yapmaları gerekmiştir onlarda zam yapmıştırİtopya dan 12.11.23 Tarihinde bir sistem topladım 20K civarı idi şuan sistem şuan bırakın 20 olmayı 30 kya zor toplarsınız 1 hafta içinde ne değişmiş olabilr anlamıyorum sistemi şöyle bırakıyorum
evet bende takip ediyordum fiyatlar yükseldi. Fakat fiyatları hep yüksekti zaten 2-19 kasım da indirim yaptılar başlarda sonra da stokları azalınca tekrar çıkardılar bence. Haftaya tekrar indirim yaparlar gibi geliyor.İtopya dan 12.11.23 Tarihinde bir sistem topladım 20K civarı idi şuan sistem şuan bırakın 20 olmayı 30 kya zor toplarsınız 1 hafta içinde ne değişmiş olabilr anlamıyorum sistemi şöyle bırakıyorum
kanka meraken soruyorum bu sitemi ddr5 li yapsaydın ne kadar değişirdi fiyat ya da performans acısından acıklar mısınİtopya dan 12.11.23 Tarihinde bir sistem topladım 20K civarı idi şuan sistem şuan bırakın 20 olmayı 30 kya zor toplarsınız 1 hafta içinde ne değişmiş olabilr anlamıyorum sistemi şöyle bırakıyorum
Kanka ddr5 sistem hiç bakmadım fiyat performans ne olur tam bilmiyorum malum ekonomi yanlış bilgi vermek istememk
kanka meraken soruyorum bu sitemi ddr5 li yapsaydın ne kadar değişirdi fiyat ya da performans acısından acıklar mısın
bu sistemi 12 Kasım da topladım aga bi anda zamlanndı uçuk bi fiyata normal değil bence dolar kurunda fırlama falan öı var diye baktım değilen pek bi şey de olmamışevet bende takip ediyordum fiyatlar yükseldi. Fakat fiyatları hep yüksekti zaten 2-19 kasım da indirim yaptılar başlarda sonra da stokları azalınca tekrar çıkardılar bence. Haftaya tekrar indirim yaparlar gibi geliyor.
dolar olarak düşünme belki adamların stoğu azalmıştır fiyat yükseltmişlerdir. zaten o sistemide 2-3k pahalıya almışsınKanka ddr5 sistem hiç bakmadım fiyat performans ne olur tam bilmiyorum malum ekonomi yanlış bilgi vermek istemem
Mesaj otomatik birleştirildi:
bu sistemi 12 Kasım da topladım aga bi anda zamlanndı uçuk bi fiyata normal değil bence dolar kurunda fırlama falan öı var diye baktım değilen pek bi şey de olmamış
pahalı diyosun kanka bu fiyata daha ucuzunu bul eyvallah dicem ssd1 tb ram 32 en ucuz bunu bulabildimdolar olarak düşünme belki adamların stoğu azalmıştır fiyat yükseltmişlerdir. zaten o sistemide 2-3k pahalıya almışsın
Şuan pc yok dün da nın 13400f rtx4060ti 16gb sistemi vardı. Senin aldığın sistemin muadili 15k ya toplanırdı. Bide o sisteme 32gb ram gereksizpahalı diyosun kanka bu fiyata daha ucuzunu bul eyvallah dicem ssd1 tb ram 32 en ucuz bunu bulabildim