İyi akşamlar arkadaşlar 30dk önce sistem ve monitör kargoya verildi diye e posta geldi inşallah verilmeyen arkadaşlarında en kısa zamanda verilir. Denizli'de oturuyorum.
Hayırlı olsun. Umarım sağ salim elinize ulaşır.İyi akşamlar arkadaşlar 30dk önce sistem ve monitör kargoya verildi diye e posta geldi inşallah verilmeyen arkadaşlarında en kısa zamanda verilir. Denizli'de oturuyorum.
Bende denizlideyim benim sabah verildi şuan Afyon hub daİyi akşamlar arkadaşlar 30dk önce sistem ve monitör kargoya verildi diye e posta geldi inşallah verilmeyen arkadaşlarında en kısa zamanda verilir. Denizli'de oturuyorum.
Bir şey soracağım, Ben de itopyadan hazır sistem aldım. Monitör ile birlikte. Bugün ups kargoya verildi. Fakat 2 paket olarak gözükmesine takıldım. Normalde hazır sistemde kasa ve kasa içindeki parçaların kutusu ayrı olması sebebiyle 2 paket gözükmesi lazım değil miydi? Monitör ile 3 paket olması lazım diye düşündüm. Sizde nasıl gözüküyor?İyi akşamlar arkadaşlar 30dk önce sistem ve monitör kargoya verildi diye e posta geldi inşallah verilmeyen arkadaşlarında en kısa zamanda verilir. Denizli'de oturuyorum.
Nerde yazıyor oBir şey soracağım, Ben de itopyadan hazır sistem aldım. Monitör ile birlikte. Bugün ups kargoya verildi. Fakat 2 paket olarak gözükmesine takıldım. Normalde hazır sistemde kasa ve kasa içindeki parçaların kutusu ayrı olması sebebiyle 2 paket gözükmesi lazım değil miydi? Monitör ile 3 paket olması lazım diye düşündüm. Sizde nasıl gözüküyor?
Paketiniz teslim edilmek üzere beklemektedir yazıyor o yüzden paket de gözükmüyorBir şey soracağım, Ben de itopyadan hazır sistem aldım. Monitör ile birlikte. Bugün ups kargoya verildi. Fakat 2 paket olarak gözükmesine takıldım. Normalde hazır sistemde kasa ve kasa içindeki parçaların kutusu ayrı olması sebebiyle 2 paket gözükmesi lazım değil miydi? Monitör ile 3 paket olması lazım diye düşündüm. Sizde nasıl gözüküyor?
ups kargonun sitesine gir gönderi takip e gönderi kodunu yaz gözükür.Nerde yazıyor o
anladım neyse inşallah bir sıkıntı çıkmaz. şikayet var daki şikayetleri görünce insan bir tedirgin oluyor.Benimki bugün saat 7 gibi kargoya verildi diye e posta geldi ama UPS sitesinde paketiniz teslim edilmek üzere bekliyor yazıyor
hafta sonlarıda çalışıyorlar demek ki. hayırlı olsun. Birde benimki verilseydi iyiydi. Kaçıncı stokta verdiniz siparişi?İyi akşamlar arkadaşlar 30dk önce sistem ve monitör kargoya verildi diye e posta geldi inşallah verilmeyen arkadaşlarında en kısa zamanda verilir. Denizli'de oturuyorum.