Yardım İTOPYA doğum günü indirimleri

VSArolann

80+
Reaksiyon skoru
77
arkadaşlar selam olsun ben bi gamepad almayı düşünüyorum ama bi kaç okuduğum yazıya göre 1 hafta olup kargoya verilmeyen çok sipariş var bu yoğunluktan heralde herkes mağdurmuş sanırım acaba sipariş versem tahmini ne zaman kargoya verilir ? alışveriş yapan olduysa bilgilendirirse çok sevinirim :)

arkadaşlar selam olsun ben bi gamepad almayı düşünüyorum ama bi kaç okuduğum yazıya göre 1 hafta olup kargoya verilmeyen çok sipariş var bu yoğunluktan heralde herkes mağdurmuş sanırım acaba sipariş versem tahmini ne zaman kargoya verilir ? alışveriş yapan olduysa bilgilendirirse çok sevinirim :)
İyiki hatırlattın kulaklık alıcaktım istediğim kulaklık 1200tl indirime girmiş alıyorum şimdi.

ya kimse alışveriş yapmamışmı kaç gün geçmiş indirimin başladığı tarihten

Ben blackshar v2x i aldiydim indirimlerle geçen hafta 2 3 gunde elime ulaştı sıkıntı çıkacağını dusunmuyorum

göndermicekler gibi

Ekler

• 1742245343327.png
    1742245343327.png
    38.6 KB · Hit: 47
bende blackshark v2 x aldım. perşembe sipariş ettim, cumartesi elimdeydi kırıkkaleye sipariş etmeme rağmen

bende gamepad alcaktım dedim wolwrine pronun fiyat çok iyi girdim stok bitmiş üzüldüm siz almışsınız en erken vakit gelir kullanırsınız inş
valla hocam aldımda iade edicem gibi sakasız bence 1 hafta falan daha göndermicekler gibi

müşteri hizmetlerini arayıp durumu izah ettinizmi ?
evet ürünün tedarikci tarafından gönderilmesini bekliyoruz bu hafta gönderimi ön görülüyor dediler ama bunu gecen hafta dediler :d

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,161,800
Üyeler
184,502
Son üye
aeroblast4
Geri