Neler Yeni

Ana Konu İtopya Efsane Bayram Fırsatları

rtxcan

80+ Bronze
24" Viewsonic monitörü aldım, 1ms 144hz 1999 lira, bu fiyatı ben 2.elde bile bulamadım açıkçası. Enpara'dan peşin fiyatına 6 taksite de böldük, umarım bir sıkıntı çıkmaz. Her ürün iyi indirimde değil ama içlerinde bu gibi güzel indirimler çıkıyor.
Piyasanın en kötü monitörü hocam

DerratiX

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,535
İsim
Eren
İlgilendiği Kategoriler
karışık
Instagram
@sshintori
Steam
shiori
Discord
poxy_
24" Viewsonic monitörü aldım, 1ms 144hz 1999 lira, bu fiyatı ben 2.elde bile bulamadım açıkçası. Enpara'dan peşin fiyatına 6 taksite de böldük, umarım bir sıkıntı çıkmaz. Her ürün iyi indirimde değil ama içlerinde bu gibi güzel indirimler çıkıyor.
1657484586173.png

1657484597200.png

Daha iyisi bile bulunuyor reis. tam bakmamışsın.

Zaris

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
29
İsim
Burak
İlgilendiği Kategoriler
SICAK FIRSATLAR
edit..

Son düzenleme:

DerratiX

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,535
İsim
Eren
İlgilendiği Kategoriler
karışık
Instagram
@sshintori
Steam
shiori
Discord
poxy_
2000 liraya 144hz 1ms 24" monitör bulamadım açıkçası haftalardır bakıyorum. Genelde fiyatları 2500 liradan başlıyor sıfırları. TN paneli sorun etmediğimden aldım (y)

@DerratiX

Sarı sitede dolandırılmak gibi bir hevesim yok şuan için teşekkürler, donanımhaber'de 2.el forumunda bulamadım.
Siz dolandırılırsınız. Çoğu kişi dolandılırmaz. İyi günler.

Nanaka

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
283
İsim
Kayhan Uygun
2000 liraya 144hz 1ms 24" monitör bulamadım açıkçası haftalardır bakıyorum. Genelde fiyatları 2500 liradan başlıyor sıfırları. TN paneli sorun etmediğimden aldım (y)

@DerratiX

Sarı sitede dolandırılmak gibi bir hevesim yok şuan için teşekkürler, donanımhaber'de 2.el forumunda bulamadım.
Hocam gayet de dolusuyla daha iyi monitorler var siz tam arastirmayip bu monitoru aldiginiz icin sari sitede ki herkes neden dolandirici oluyor mantiksiz bir yorum olmus

logan53

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
302
İsim
Mücahit Saklı

@DerratiX

Nasıl dolandirilabilirsin ki? Gidip deneyeceksin içine sinerse alacaksın bu kadar basit.
Dolandirilmak da ekstra bi başarı istiyor

Dostum birisi pny birisi TEPE seviye markanın en Tepe seviye modeli. Halihazırda 3070 FTW 3 Ultra kullanıyorum oyun için ve kimi oyunda ROG 3070 TI dan daha önde , kimi oyunda başa baş , aradaki çok fark minimal. Evga Topraklarımızda değeri bilinmeyen element gibi...
Hocam evganın XC3 ultra kartları nasıl FTW değil de

DerratiX

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,535
İsim
Eren
İlgilendiği Kategoriler
karışık
Instagram
@sshintori
Steam
shiori
Discord
poxy_
@DerratiX

Öyle bir hata yapmayacağım için sorun yok, rahat olabilirsin.

@Nanaka

Araştırmadığımı nereden çıkarttınız anlamadım, 2000 liraya 144hz 1ms 24" sıfır bir monitör bulamadım ben piyasada. Sarı sitedeki ilanlar da benim şehrimde bulunan satıcılar değil çoğu ve bir dolandırıcı yuvası olduğu da su götürmez bir gerçek. Herkesi dolandırıcı yapmaz ama 2.el yerine fiyatları birbirine yakın bir sıfır ürünü almak benim kafamı rahat eder.

@logan53

İlanların çoğu benim şehrimde değil yani deneme gibi bir imkanım yok. Sarı sitenin dolandırıcı yuvası olduğunu bilmeyen yok. Ben ekstra başarı sergilemek yerine benzer fiyatlarda sıfır bir ürün almayı tercih ederim.

Ha bu arada, tamam beyler sizsiniz. Siz bu internet aleminin gelmiş geçmiş en kurnaz, asla dolandırılamayacak kadar zeki insanlarısınız. Egonuz forum ekranının dışına taştı şuan. Yürüye durun, sizi kimse tutamaz :giggle:
Bence siz fazla paranoysaksınız. Ya da param güvende sisteminden haberiniz yok. Ayrıca attığım 2 monitörle TN Panel Viewsonic monitörü bir tutmanız saçma. Dolandırılmak için ekstra çaba sarf etmen gerekiyor param güvende gibi alıcıyı koruyan bir sistem varken.

Zaris

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
29
İsim
Burak
İlgilendiği Kategoriler
SICAK FIRSATLAR
edit...

Son düzenleme:
Tamam kardeşim sal Allah aşkına şu foruma indirimden bir monitör aldım dediğime pişman ettiniz, tamam yahu sen daha iyi biliyorsun. TN panel fps oyuncuları tarafından hala en çok tercih edilen panel ben de sıkı bir oyuncuyum. TN panel olması bir monitörü kötü yapmaz. Tam tersi TN olmasına memnun bile oldum indirimdeki monitörün. Ben piyasada sıfır ve 144hz 1ms bir monitörü 2000tl'den alamıyordum, saçma sapan markaların ürünleri 2500 liradan başlıyor.

Viewsonic markasına monitör konusunda güveniyorum, 2000 liraya inmiş ve aldım geçtim. 2. elde ise fahiş fiyatlar görüyorum sürekli. Neyin tatavasını yapıyorsun hala? Seninle burada sabaha kadar 2.el ve sıfır ürün sidik yarışı mı yapayım?

Tamam ya 2. el ürünlere yönelip onları almadığım için bana yazıklar olsun, sal artık.

Hayır kimseye soru da sormadım, monitör iyi mi kötü mü falan diye yardım da istemedim. Monitörün fiyatı ve özellikleri güzel geldi. 2.elde de fahiş fiyatlarla karşılaşınca aldım geçtim dedim. Bu kadar yani.

Nasıl bir bataklığa düştük arkadaş.
Senin paran için uğraşıyor @DerratiX ve gayet haklı da

Zaris

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
29
İsim
Burak
İlgilendiği Kategoriler
SICAK FIRSATLAR
Senin paran için uğraşıyor @DerratiX ve gayet haklı da

Monitörü aldığımı söylememiş var sayın, mesajlarımı da silebiliyorsam sileceğim silinmiyorsa düzenleyeceğim.

Ben monitörü almadım ve 2.eldeki ürünlerle de ilgili hiçbir şey söylemedim, sarı site de dünyanın en güvenilir sitesi.

Herkese iyi bayramlar.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,032,473
Üyeler
163,662
Son üye
cancan21
Top Bottom