aynen yapar kesin .dGaming gen tr nin yaptığı efsane ötesi indirimden dolayı itopyada gaza gelip öyle yapılmaz böyle yapılır deyip daha fenasını yapabilir gibi de geliyor. Ben firma yetkilisi olsam bu tarz bir durum yapabilirdim beyler. Sonuçta itopya ciddi yayıncı sponsorlukları olan ve artık TR de bilindik bir site. Kısacası gövde gösterisi olayına dönerse mis gibi indirimler gelir. Yürü be itopya kalma bu olayın altında da son kullanıcılara yarasın aslkdfjalskjdf
Harbi mi hocam? Valla Allah çıkarttı sizi karşıma ya. Özelden yazıyorum size. Bakabilir misiniz?Hocam yanlışlıkla 2 tane aldım g102 birini gelince kutuyu dahi açmadan size verebilirim. Aynı fiyattan.
İste bu forum bunun için var arkadaşlarHarbi mi hocam? Valla Allah çıkarttı sizi karşıma ya. Özelden yazıyorum size. Bakabilir misiniz?
Efsane mart indirimlerinde ne gördük ki bunda ne görelim. Piyasa altı hızlı tükenecek 2 3 ürün koyarlar gerisi kestaneee...Gaming gen tr nin yaptığı efsane ötesi indirimden dolayı itopyada gaza gelip öyle yapılmaz böyle yapılır deyip daha fenasını yapabilir gibi de geliyor. Ben firma yetkilisi olsam bu tarz bir durum yapabilirdim beyler. Sonuçta itopya ciddi yayıncı sponsorlukları olan ve artık TR de bilindik bir site. Kısacası gövde gösterisi olayına dönerse mis gibi indirimler gelir. Yürü be itopya kalma bu olayın altında da son kullanıcılara yarasın aslkdfjalskjdf
paugge yada ugreen oldukça iyidir bütçene göreArkadaşlar konudan bağımsız ama ben displayport almak istiyorum da bana önerebileceğiniz bişey varmı? Bunu alırsan seni üzmez dediğin fiyat performans bişey varsa önerir misiniz?