beyler sa bundan 2 hafta önce itopyadan cherry supreme spariş verdim bugün geldi fakat ekran kartını açtığımda ekran kartı poşetinde deildi açmışlardı bu test yaptıklarından dolayı mı kaynaklanıyo yoksa başka bşy mi var ??
beyler sa bundan 2 hafta önce itopyadan cherry supreme spariş verdim bugün geldi fakat ekran kartını açtığımda ekran kartı poşetinde deildi açmışlardı bu test yaptıklarından dolayı mı kaynaklanıyo yoksa başka bşy mi var ??
Test yapmışlardır, kullanılmış ürün yollamazlar.beyler sa bundan 2 hafta önce itopyadan cherry supreme spariş verdim bugün geldi fakat ekran kartını açtığımda ekran kartı poşetinde deildi açmışlardı bu test yaptıklarından dolayı mı kaynaklanıyo yoksa başka bşy mi var ??
evet taktıktan sonra çıkarıyolar. Kargoda zarar görmemesi için.beyler sa bundan 2 hafta önce itopyadan cherry supreme spariş verdim bugün geldi fakat ekran kartını açtığımda ekran kartı poşetinde deildi açmışlardı bu test yaptıklarından dolayı mı kaynaklanıyo yoksa başka bşy mi var ??
Test yapıldığı için olabilir.beyler sa bundan 2 hafta önce itopyadan cherry supreme spariş verdim bugün geldi fakat ekran kartını açtığımda ekran kartı poşetinde deildi açmışlardı bu test yaptıklarından dolayı mı kaynaklanıyo yoksa başka bşy mi var ??
knk bide şey sorucam sistemde 144 hz monitör var mouse kasarak gidiyo bu windows yükledikten sonra düzelirmi bide bios güncellmidir?Test ettiklerinden dolayı, normal bir şey. Sıkıntı yok.
knk bide şey sorucam sistemde 144 hz monitör var mouse kasarak gidiyo bu windows yükledikten sonra düzelirmi bide bios güncellmidir?
knk şimdi bak windows yüklü deil bios ekranında mosuse kasarak gidiyo yani 144hz deki gibi yağ gibi akmıyo bu windows kurduktan sonra düzelir mi ayrıca ikinci sorumda bios güncelmididr sence itopyadan aldımDetaylı anlatın, tam anlayamadım.