İletişime geçtin mi kendileriyle.Merhaba cumartesi günü tank 4060 sistemi aldım kutuların içinden sadece ssd ve ramın garanti belgesi çıktı işlemci ekran kartı ana kart kasadan garanti belgesi çıkmadı unutmuş olabilirlermi ?
hayır haftasonu arayabileceğim okul yuzunden vakit kalmıyorİletişime geçtin mi kendileriyle.
anladım sorrıcam haftasonuFatura olduğu sürece garanti belgesine pek gerek kalmıyor. Siz yine de İtopya'ya sorun.
Fatura genel olarak garantileri kapsıyor evet unutmuş olabilirler.Merhaba cumartesi günü tank 4060 sistemi aldım kutuların içinden sadece ssd ve ramın garanti belgesi çıktı işlemci ekran kartı ana kart kasadan garanti belgesi çıkmadı unutmuş olabilirlermi ?
Hocam bence haftasonunu beklemeyin sonuçta bir telefon edeceksiniz uzun sürmez.hayır haftasonu arayabileceğim okul yuzunden vakit kalmıyor
Mesaj otomatik birleştirildi:
anladım sorrıcam haftasonu
hocam söyledim fatura yeterli olur dediler ilerde satağımı soyledim sattığım kişiyedemi fatura vereceğim garantiye gitmesi lazım olursa diye evet dediler ama çok saçma faturanın üzerinde tc adres vs önemli şeyler yazıyor anlamadım gitti.Hocam bence haftasonunu beklemeyin sonuçta bir telefon edeceksiniz uzun sürmez.