Neler Yeni

İtopya garanti belgesi vermedi

RuTHLeS

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
26
İsim
Cengizhan
Merhaba cumartesi günü tank 4060 sistemi aldım kutuların içinden sadece ssd ve ramın garanti belgesi çıktı işlemci ekran kartı ana kart kasadan garanti belgesi çıkmadı unutmuş olabilirlermi ?

Kamina

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Merhaba cumartesi günü tank 4060 sistemi aldım kutuların içinden sadece ssd ve ramın garanti belgesi çıktı işlemci ekran kartı ana kart kasadan garanti belgesi çıkmadı unutmuş olabilirlermi ?
İletişime geçtin mi kendileriyle.

İbrahim Özel

80+ Silver
En İyi Cevap
13
Fatura olduğu sürece garanti belgesine pek gerek kalmıyor. Siz yine de İtopya'ya sorun.

RuTHLeS

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
26
İsim
Cengizhan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

NakreS14

80+ Platinum
En İyi Cevap
25
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,070
İsim
Serkan
Fatura genel olarak garantileri kapsıyor evet unutmuş olabilirler.

ardaklpr

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
77
İsim
Arda Kolpar
Ürünlerin üstündeki veya kutudaki seri numaralarının bozulmamasına dikkat et ve faturanı kaybetme,onun haricinde sorun olmaz.

RuTHLeS

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
26
İsim
Cengizhan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam bence haftasonunu beklemeyin sonuçta bir telefon edeceksiniz uzun sürmez.
hocam söyledim fatura yeterli olur dediler ilerde satağımı soyledim sattığım kişiyedemi fatura vereceğim garantiye gitmesi lazım olursa diye evet dediler ama çok saçma faturanın üzerinde tc adres vs önemli şeyler yazıyor anlamadım gitti.

Yasin / EsquaReD

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,015
İsim
Yasin
Garanti belgesiyle servise veremiyorsun ki zaten fatura istiyorlar öenmli değil o kadar

Top Bottom