Neler Yeni

İTOPYA GARANTİ HK. BİLGİ TALEBİ

Speleon

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
13
İsim
Muhammed Bahadır Dinç
Evet itopyadan ilk alışverişimdi bu olaylardan sonra adını bile ağzıma almak istemem müşterisine yaklaştığı tutum hiç bir şekilde iç açıcı değil. Üstüne üstlük stokda ürün gözüküyor

LenKys

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,594
İsim
Osman Trifilli
Instagram
trifilli_osman
GÜNCELLEME
—-
ARKADAŞLAR KONU ÖNEMLİ YARDIMCI OLUR MUSUNUZ?

Dün itopya tarafından arandım ve bana denilen şu oldu; Merhaba ekran kartınızın yetkili servisinden iade veya değişim mesajı geldi değişim olarak sizin ekran kartınız gıgabyte 3 fanlı 3060ti emsalinde verebileceğimiz kart yok ona uygun değişim olarak 3060 verebiliriz ya da fatura ücreti olan 7800tlyi tarafınıza iade edebiliriz.

Bana böyle dediler ne yapmam lazım benim kart 3060ti adamlar düz 3060 verelim diyor ya da ücreti iade ikisinide kabul etmedim ben bi servisle falan görüşeyim tekrar dönüş yapıcam dedi bu nasıl saçma bi iş sıfır sistem alıyorum arızalı çıkıyor özür dileyecekleri yerde daha kötüsünü verelim diyorlar
@itopya.com

Yapmanız gereken normalde ya aynısı yoksa elinizde farklı bir markanın 3060Ti modeli elinizde aynı model kartın oldunda sitenizde satışta belli ediyorsunuz.

Eskiden yurt dışından kaçak olarak getirtiniz bileşenleride bilen kişiler biliyor mahkeme ile olan süreci biliyorum daha ilk acildiniz zamanlar millet ne kadar ucuz fiyatlari var ya dedi zamanlarda o kartların malzemerinde neden ucuz oldunuda bilenler biliyor cok dillendirmesemde artık bu müşteriden sonra sizden hiçbirsey almam ve bir başka kişiye de önermem.

Speleon

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
13
İsim
Muhammed Bahadır Dinç

Şikayetvar.com üzerinden konumu paylaştım, cidden hem günlerim rezil oldu hem param kredi kullanarak sistem satın aldım ilk ayın taksidi geldi ödedim fakat satın aldığım sistem elimde yok bi firma müşterisini bu kadar mağdur etmemeli.

Evet itopyadan ilk alışverişimdi bu olaylardan sonra adını bile ağzıma almak istemem müşterisine yaklaştığı tutum hiç bir şekilde iç açıcı değil. Üstüne üstlük stokda ürün gözüküyor
Müşteri hizmetlerini ara elinizde stok var de. Şikayetvar sitesine de şikayet yaz, benim attığım linki koy, ellerinde olmasına rağmen değişim yapmıyorlar yaz.

Speleon

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
13
İsim
Muhammed Bahadır Dinç
Müşteri hizmetlerini ara elinizde stok var de. Şikayetvar sitesine de şikayet yaz, benim attığım linki koy, ellerinde olmasına rağmen değişim yapmıyorlar yaz.
Çok teşekkür ederim dediklerinizi aynen uyguladım
Mesaj otomatik birleştirildi:

Şikayetvar sitesinde paylaştığım konuma itopya.com müşteri hizmetleri dönüş sağladı incelenecek diye bakalım sonuç ne olacak merakla beklemekteyim.

Son düzenleme:
Çok teşekkür ederim dediklerinizi aynen uyguladım
Mesaj otomatik birleştirildi:

Şikayetvar sitesinde paylaştığım konuma itopya.com müşteri hizmetleri dönüş sağladı incelenecek diye bakalım sonuç ne olacak merakla beklemekteyim.

Kafayı takmadan kendini bunaltmadan yönet süreci, her gün yaşanıyor böyle olaylar, sakince halletmeye çalış, sorun çözülecek inşallah.🙂

Speleon

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
13
İsim
Muhammed Bahadır Dinç
Evet haklısınız ama sistemi taksitle aldım ilk taksit ödemesi geldi ödedim, fakat ne hevesimi alabildim herşeyi geçtim elektronik sonuçta böyle sorunlar olması gâyet normal ama itopyanın bu tutumu gerçekten beni üzdü hevesim kursağımda kaldı

@mrpak181

Evet haklısınız ama sistemi taksitle aldım ilk taksit ödemesi geldi ödedim, fakat ne hevesimi alabildim herşeyi geçtim elektronik sonuçta böyle sorunlar olması gâyet normal ama itopyanın bu tutumu gerçekten beni üzdü hevesim kursağımda kaldı
İtopya'dan ben de hazır sistem aldım, sistemin sorunları vardı ama çözmediler ilgilenmediler. Ben kendim hallettim, İtopya'ya güvenmeyin bir daha.

Speleon

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
13
İsim
Muhammed Bahadır Dinç
İtopya'dan ben de hazır sistem aldım, sistemin sorunları vardı ama çözmediler ilgilenmediler. Ben kendim hallettim, İtopya'ya güvenmeyin bir daha.
Bu olaydan sonra itopyanın adını ağzıma almam sanırım dilim yandı

Speleon

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
13
İsim
Muhammed Bahadır Dinç
Yüklü miktar ödeyip hazır sistem alınmaz en azından, onu öğrenmiş olduk.
Evet öyle oldu bakalım benim bu problem ne olacak inşallah itopya mağduru olmam emsali olan 3060ti ile değişim yapılır da mutlu mutlu borcumu öderken sistemin tadını çıkartayım

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,041,486
Üyeler
165,189
Son üye
Jetstream Sam
Top Bottom