Yardım İtopya garantiye göndericem

Trijuro

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
277
Dostlar aldığım sistem arzızalı çıktı klavye ışıkları ve monitöre görüntü gelmiyor kolileri yırttık sonra bant ile düzelttik köpükleri kırdık sonra bant ile düzelttik ve koliye geri koyduk diğer parça kutuları sorunsuz koydum garantiye kabul ederler mi
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Birisi bir şey yazsın yardım etsin lütfen

Eminmisin bozuk olduğundan? Boş yere yollama da.
Her şeyini sorunsuz taktığıma eminim zaten montajlı geldi sadece ekran kartı taktım kablolarını taktığımda görüntü veya klavye ışıkları gelmedi ama sistem fanları her şeyi dönüyor

Peki kablolamayı kontrol etiniz mi ?
Ettim hepsi sorunsuz yerindeydi dediğim gibi bi kablo takılı olmasaydı ekran kartı vs. dönmezdi gibime geliyor farklı erkan kartı ilede denedim olmadı sorunun işlemci ile kaynaklı olduğunu düşünüyorum bios pilini söktüm taktım

Ettim hepsi sorunsuz yerindeydi dediğim gibi bi kablo takılı olmasaydı ekran kartı vs. dönmezdi gibime geliyor farklı erkan kartı ilede denedim olmadı sorunun işlemci ile kaynaklı olduğunu düşünüyorum bios pilini söktüm taktım
aynen işlemci ölmüş ola bilir qarantiye yolamanız en iyisi.

aynen işlemci ölmüş ola bilir qarantiye yolamanız en iyisi.
kolileri yırttık sonra bant ile düzelttik köpükleri kırdık sonra bant ile düzelttik ve koliye geri koyduk diğer parça kutuları sorunsuz koydum garantiye kabul ederler mi

Kolileri açarken yırttık
sonra toparladık

kolileri yırttık sonra bant ile düzelttik köpükleri kırdık sonra bant ile düzelttik ve koliye geri koyduk diğer parça kutuları sorunsuz koydum garantiye kabul ederler mi

Kolileri açarken yırttık
sonra toparladık
maleseff ki onu bilmiyorum Türkiyede yaşamıyorum.

Daha önceden garantiye yollamış biri yazabilir mi neler yaşadıklarını falan

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,192,077
Üyeler
189,210
Son üye
Halil yurt
Geri