İtopya güvenilir midir ?

ozan01z

80+
Reaksiyon skoru
53
Arkadaşlar itopyadan DA-SISTEM2 adlı sistemi alacağım çok da güzel özelleştirdim ama internette itopya ile ilgili çok şikayet var sizce almalı mıyım yoksa başka bir yerden mi almalıyım ?

Güvenilirdir ama son zamanlarda kargo ile sıkıntı yaşayan çok kişi olmuş

Korkma alabilirsin.

Arkadaşlar itopyadan DA-SISTEM2 adlı sistemi alacağım çok da güzel özelleştirdim ama internette itopya ile ilgili çok şikayet var sizce almalı mıyım yoksa başka bir yerden mi almalıyım ?
oldukça güvenilir

Güvenilirdir ama son zamanlarda kargo ile sıkıntı yaşayan çok kişi olmuş
Hocam kargo 1 hafta sonra gelse bir şey olmaz da ürünler arızalı çıkmasın benim tek temennim o bir de abdullah abinin pc aldıktan sonra olan testlerinde sıkıntı çıkmazsa on numara fiyatı var pc nin.

Hocam kargo 1 hafta sonra gelse bir şey olmaz da ürünler arızalı çıkmasın benim tek temennim o bir de abdullah abinin PC aldıktan sonra olan testlerinde sıkıntı çıkmazsa on numara fiyatı var PC nin.
O zaman alabilirsiniz

Hiç düşünme bile ama kaygıların varsa sipariş faturanı galiba e fatura olarak gönderiyorlar istersen sipariş verirken video veya fotoğraf cekip eline kanıt geçirebilirsin.ama gayet güvenilir zaten güvenilir olamasa Abdullah abi çalışmadı itopyayla emin ol.

O zaman alabilirsiniz

2 x GSKILL 8GB Ripjaws V Siyah 3200MHz CL16 DDR4 Single Kit Ram
1 x SEAGATE 2TB Barracuda 256MB 7200rpm 3.5" SATA 3.0 Harddisk
1 x Sistem Montaj Hizmeti
1 x ASUS TUF B450M-PRO GAMING 4400MHz(OC) DDR4 Soket AM4 RGB M.2 mATX Anakart
1 x XPG 512GB SX6000 PRO NVMe M.2 SSD (2100MB Okuma / 1400MB Yazma)
1 x AMD Ryzen 5 3600 3.6GHz 35MB Önbellek 6 Çekirdek AM4 7nm İşlemci MPK
1 x CORSAIR Carbide Serisi SPEC-DELTA RGB 650W 80+ Tempered Glass USB 3.0 Mid Tower Kasa
1 x ASUS TUF 3 Radeon RX 5700 XT OC EVO 8GB GDDR6 256 Bit Ekran Kartı
1 x COOLER MASTER MasterLiquid ML240L V2 RGB 240mm İşlemci Sıvı Soğutucu
şöyle bir özelleştirme yaptım ve fiyatı 8.606,31 çok iyi bu arada eğer sıkıntı yoksa

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,177,173
Üyeler
186,854
Son üye
apeiron1903
Geri