oldukça güvenilirArkadaşlar itopyadan DA-SISTEM2 adlı sistemi alacağım çok da güzel özelleştirdim ama internette itopya ile ilgili çok şikayet var sizce almalı mıyım yoksa başka bir yerden mi almalıyım ?
Hocam kargo 1 hafta sonra gelse bir şey olmaz da ürünler arızalı çıkmasın benim tek temennim o bir de abdullah abinin pc aldıktan sonra olan testlerinde sıkıntı çıkmazsa on numara fiyatı var pc nin.Güvenilirdir ama son zamanlarda kargo ile sıkıntı yaşayan çok kişi olmuş
O zaman alabilirsinizHocam kargo 1 hafta sonra gelse bir şey olmaz da ürünler arızalı çıkmasın benim tek temennim o bir de abdullah abinin PC aldıktan sonra olan testlerinde sıkıntı çıkmazsa on numara fiyatı var PC nin.
Arkadaşlar itopyadan DA-SISTEM2 adlı sistemi alacağım çok da güzel özelleştirdim ama internette itopya ile ilgili çok şikayet var sizce almalı mıyım yoksa başka bir yerden mi almalıyım ?
O zaman alabilirsiniz
Usta yorumun için teşekkürler 2 gün sonra sipariş vermeyi düşünüyorum sınav açıklandıktan sonrabana kargo 10 günde geldi
ve güvenilir ürünleri iyi paketlemişler
üniversitemi???Usta yorumun için teşekkürler 2 gün sonra sipariş vermeyi düşünüyorum sınav açıklandıktan sonra![]()
Aynen üniversite sınavı xdüniversitemi???