Neler Yeni

İTOPYA HAKKINDA BİLGİ

Dahası  
Reaksiyon skoru
10
İsim
Yiğit
İtopyadan aldığım hazır sistem yarın elime geçecek ve ne yapmam gerektiğini bilmiyorum bunun hakkında bana akıl verebilecek varmı rica etsem bu driver muhabbeti falan var onları çok bilmiyorum

Yusufx

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,198
İsim
Yusuf
İlgilendiği Kategoriler
İç donanımlar , Toplama Bilgisayar Tavsiye
Driverlar güncellerler diye biliyorum ama güncel gelmez ise anakartının sitesinden driverları kurucaksın ekran kartın nvıdıa ise nvıdıa programındanda ekran kartı driverini güncelle hangi sistemi aldın?

AneX

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,180
İsim
THEY CALL ME ANEX
İtopyadan aldığım hazır sistem yarın elime geçecek ve ne yapmam gerektiğini bilmiyorum bunun hakkında bana akıl verebilecek varmı rica etsem bu driver muhabbeti falan var onları çok bilmiyorum
ekran kartını güncelle biosu güncelle ve en önemlisi olan ram mhzlerini maxa çek

Talha Celik

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
628
İsim
Talha Çelik
kargoyu açmadan önce video kaydına almanı tavsiye ederim

Ege1641

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
865
İsim
Yahya Ege
Cogu şeyi yapiyolar ama belki unutmuş olabilirler pcyi acarken biosa gir xmp profile 1e ayarla driverlar muhtemelen kurulu gelir

Dahası  
Reaksiyon skoru
10
İsim
Yiğit
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Driverlar güncellerler diye biliyorum ama güncel gelmez ise anakartının sitesinden driverları kurucaksın ekran kartın nvıdıa ise nvıdıa programındanda ekran kartı driverini güncelle hangi sistemi aldın?
Wtcn fire aldım 1660 süper li olan hocam bu Windows kurmuyorlarmış galiba onu nasıl halletmem lazım hocam internette key satılıyor ama riskliymiş

MythPhantom

80+ Bronze
Wtcn fire aldım 1660 süper li olan hocam bu Windows kurmuyorlarmış galiba onu nasıl halletmem lazım hocam internette key satılıyor ama riskliymiş
Bende w10 kullanıyorum keyi internetten bedava aldım risk yok hocam

Yusufx

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,198
İsim
Yusuf
İlgilendiği Kategoriler

Yusufx

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,198
İsim
Yusuf
İlgilendiği Kategoriler
Hocam birde benim evdeki Wi-Fi fiber ama odama çok uzakta kablo çekmeden nasıl internetim olur masaüstünde
Wifi adaptörleri var wifi olarak kullanabiliyorsun internetide yani tavsiyem olmaz bence uzun bir ethernet kablosu al çünkü hem pingin yüksek olur hemde stabil bir internet alıcağını sanmıyorum fiber gibi bir şey şansın varken gidipte pingle falan uraşma bence.

Top Bottom