İTOPYA HAKKINDA BİLGİ

Reaksiyon skoru
10
İtopyadan aldığım hazır sistem yarın elime geçecek ve ne yapmam gerektiğini bilmiyorum bunun hakkında bana akıl verebilecek varmı rica etsem bu driver muhabbeti falan var onları çok bilmiyorum

Driverlar güncellerler diye biliyorum ama güncel gelmez ise anakartının sitesinden driverları kurucaksın ekran kartın nvıdıa ise nvıdıa programındanda ekran kartı driverini güncelle hangi sistemi aldın?

İtopyadan aldığım hazır sistem yarın elime geçecek ve ne yapmam gerektiğini bilmiyorum bunun hakkında bana akıl verebilecek varmı rica etsem bu driver muhabbeti falan var onları çok bilmiyorum
ekran kartını güncelle biosu güncelle ve en önemlisi olan ram mhzlerini maxa çek

kargoyu açmadan önce video kaydına almanı tavsiye ederim

Cogu şeyi yapiyolar ama belki unutmuş olabilirler pcyi acarken biosa gir xmp profile 1e ayarla driverlar muhtemelen kurulu gelir

Driverlar güncellerler diye biliyorum ama güncel gelmez ise anakartının sitesinden driverları kurucaksın ekran kartın nvıdıa ise nvıdıa programındanda ekran kartı driverini güncelle hangi sistemi aldın?
Wtcn fire aldım 1660 süper li olan hocam bu Windows kurmuyorlarmış galiba onu nasıl halletmem lazım hocam internette key satılıyor ama riskliymiş

Wtcn fire aldım 1660 süper li olan hocam bu Windows kurmuyorlarmış galiba onu nasıl halletmem lazım hocam internette key satılıyor ama riskliymiş
Bende w10 kullanıyorum keyi internetten bedava aldım risk yok hocam

Ekran kartı ve anakart BİOS larını kontrol et ram MHz i max a çek zaten geri kalanı hazır oluyor birde kutuyu açarken video çekersin

Hocam birde benim evdeki Wi-Fi fiber ama odama çok uzakta kablo çekmeden nasıl internetim olur masaüstünde
Wifi adaptörleri var wifi olarak kullanabiliyorsun internetide yani tavsiyem olmaz bence uzun bir ethernet kablosu al çünkü hem pingin yüksek olur hemde stabil bir internet alıcağını sanmıyorum fiber gibi bir şey şansın varken gidipte pingle falan uraşma bence.

ESKİ KONU: Merhaba "". Bu konu artık güncel olmayabilir.
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,207,231
Üyeler
193,304
Son üye
rambetiko
Geri