İtopya hakkında bir kaç şey

Concevt

80+
Reaksiyon skoru
136
Arkadaşlar yeni bi sistem alacağım ama bi kaç sorun var hem benim hemde babam için özellikle kargolama'da firma nasıldır
1.İtopya güvenlimi (ödeme garanti vs.)
2.İtopya hazır sistemlerini nasıl kutularda gönderiyorlar (yeni sistem almış arkadaş varsa fotoğraf atabilirse mükemmel olur)
3.bu kadar zaten kendi siteleri cogu sorumu giderdi
(Bos konu da olmus olabilir ama kac yil sonra yüklü bi miktar harcıycağımız için anlayışlı olun)

Kargo şirketleri pek beğenilmiyor.
Ödemede sıkıntı yaşamazsın.
Ekran kartı kutusu içinde diğerleri montajlı şekilde geliyor. Kutuları yanında yollanıyor.

Arkadaşlar yeni bi sistem alacağım ama bi kaç sorun var hem benim hemde babam için özellikle kargolama'da firma nasıldır
2.İtopya hazır sistemlerini nasıl kutularda gönderiyorlar (yeni sistem almış arkadaş varsa fotoğraf atabilirse mükemmel olur)
(Bos konu da olmus olabilir ama kac yil sonra yüklü bi miktar harcıycağımız için anlayışlı olun)
Kargo hariç hiçbir sıkıntı yaşamazsın kutular yanında geliyo

3 kere sistem aldim 2 kere parça hiç bir sıkıntı yaşamadım.

Hatta 2sinde ödeme geçip siparişim düşmedi baştan ama konuyu özetleyen bir mail attım ve ürünlerin teslimi konusunda hiç sıkıntı olmadı.

2 kargo geliyor biri kasanın kutusu oluyor içinden hazır toplanmış sistem çıkıyor (ekran kartı hariç) diğer kargoda ise bir kutu içinde tüm bileşenlerin boş kutuları oluyor, ekran kartı kutusunun içinde de sisteme takılmayan ekran kartı bulunuyor sadece ekran kartı kutusu dolu yani, onu sisteme kendin takman gerekiyor.

Bana Win10 yüklü geldi sistem, içinde sistemi test etmek için kullandıkları birkaç yazılım da vardı.

Güvenilir mağaza. En son net kargo ile çalışıyordu. Biraz sıkıntılı kargo. İmkan varsa mağazadan almak daha mantıklı. Yoksa çokta sorun değil.

sıkıntı olmaz fena değil. eskiye göre daha iyi.

Ben geçen mikrofon aldım hiç bi' sorun yaşamadım. Her şey normal ve güvenilir şekilde işledi.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,202,053
Üyeler
191,027
Son üye
serkanedabasar78
Geri