Neler Yeni

Yardım İtopya hazır sistem alım

Aybars Han

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,586
İsim
İsmi ismi.
Hayırlı olsun. Alınır bence.

Dahası  
Reaksiyon skoru
162
İsim
Beratta
650 w psu yeter mi 12400 f ve 4060 a
Bu gün geldi sistem gayet temiz toplanmış. Temiz format atıp oyun denemsi yaptım psu konusun da bir sıkıntı yaşamadım. Erkan kartı ile işlemci gayet stabil çalışıyor. Ram olayı beklentimin üzerinde çıktı. Ekran Kartı oldukça ufak boyutta ve sessiz ,serin çalışıyor. User Benchmark testin de sonuçlar gayet üst seviyede.

Sormak istedikleriniz var ise yardımcı olmaya çalışırım.

xanthee

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Ali Ulaş
Bu gün geldi sistem gayet temiz toplanmış. Temiz format atıp oyun denemsi yaptım psu konusun da bir sıkıntı yaşamadım. Erkan kartı ile işlemci gayet stabil çalışıyor. Ram olayı beklentimin üzerinde çıktı. Ekran Kartı oldukça ufak boyutta ve sessiz ,serin çalışıyor. User Benchmark testin de sonuçlar gayet üst seviyede.

Sormak istedikleriniz var ise yardımcı olmaya çalışırım.
Windforce ekran kartı ısınıyor falan diyorlar o yüzden vazgeçmiştim ama memnunsaniz siz bende sipariş vereceğim.Bir de aldığınız şekilde özelleştirmelerle birlikte link atabilir misiniz size zahmet.

Dahası  
Reaksiyon skoru
162
İsim
Beratta
Windforce ekran kartı ısınıyor falan diyorlar o yüzden vazgeçmiştim ama memnunsaniz siz bende sipariş vereceğim.Bir de aldığınız şekilde özelleştirmelerle birlikte link atabilir misiniz size zahmet.
Kasa camı kapatılmadan işlemci 58-60 derece Ekran kartı 57 derece üstünde görmedim. Bir tanıdık genç kardeşime aldık 3-4 saat test edebildim. Kapalı şekilde uzun kullanım da ne olur açıksanı bilmiyorum. Ama daha önce de yazdığım gibi Kartın boyutu küçük yani 2 fan üzerinde gayet yeterli görülüyor. E. kartı fanları 50 üzerine çıkmadan dönmüyor. Fan konusunda tek rahatsız eden işlemci fanı oldu Yük e bittiğin de fanlar çok hızlanıyor. Onu da Bios dan manuel olarak ayarladım sıkıntı kalmadı. Anakart 1.3 version olarak geliyor 4-5 güncellenmesi gereken bios sürümü var. Değişen 2 parça '' işlemci 12400 f ve SSD MLD M300 500 GB ''

Dahası  
Reaksiyon skoru
52
İsim
Fevzi Korkmaz
Diğer ekran kartlarına oranla baya ısı değerleri yüksek olan kart ben almaktan vazgeçtim

Ekler

• vsdvsd.png
    vsdvsd.png
    40.5 KB · Hit: 28
Dahası  
Reaksiyon skoru
162
İsim
Beratta
Diğer ekran kartlarına oranla baya ısı değerleri yüksek olan kart ben almaktan vazgeçtim
Ben böyle bir ısı görmedim ki o kart boyutun da o fan lar ile böyle bir ısı çıkması ''Bana göre'' imkansız.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,041,366
Üyeler
165,176
Son üye
Fatih ccelik
Top Bottom