Adına sevindim hocam güle güle kullan.2 ay onu kim bekleyecekti, düz olanları kullanacakt zaten.neyse biraz yordu ama olumlu sonuçlandı![]()
ayıp etmişler paranı tamamen iade edip ürünün de aynısından hediye etmeleri gerekirdi2023 yazında İtopya airport mağazasından bitfenix gold PSU (2800-taksitle 3000) almıştım. Aldıktan (sanırım 40 gün sonra gibi) sonra fiyatı 2400 gibi bir şeye düştü. Aradım ve fiyat farkını talep ettim: benimle konuşan kardeşimiz son derece samimi bir şekilde, sen bir bardak soğuk su iç demeye getirdi. Ben bir daha alışveriş yapmam. Kimseye de önermem.
fiyat artsa sana deseler aradaki farkı ödeyin diye sen demez misin ben bu fiyattan aldım niye ödeyeyim. her zaman lehimize yontmayalım. senin dediğin olay müşteri memnuniyeti için firmanın kendi inisiyatifi ile yaptığı bir şey öyle mecbur olduğundan değil yani.2023 yazında İtopya airport mağazasından bitfenix gold PSU (2800-taksitle 3000) almıştım. Aldıktan (sanırım 40 gün sonra gibi) sonra fiyatı 2400 gibi bir şeye düştü. Aradım ve fiyat farkını talep ettim: benimle konuşan kardeşimiz son derece samimi bir şekilde, sen bir bardak soğuk su iç demeye getirdi. Ben bir daha alışveriş yapmam. Kimseye de önermem.