Neler Yeni

ITOPYA Hector-Start sistem alınır mı

Dahası  
Reaksiyon skoru
8
İsim
Kerem Açma
Sıfır da olur ama beklemen lazım güzel indirimler oluyo hazır sistemlerde
kankam dün geçen gün 1650li sistemleri 11 12 ye koyuyordu itopya, benimde en güvendiğim ve bilgisayari almak istedigim site itopya o yüzden bu sistemi değerlendirmek istiyorum, hem. bakarsan kazık da değil, anakarti 400 seriside degil, fiyati elden toplasan 12 i bulur bu sebeple alırım stok kalırsa

Armutvelimon

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
158
İsim
musa
kankam dün geçen gün 1650li sistemleri 11 12 ye koyuyordu itopya, benimde en güvendiğim ve bilgisayari almak istedigim site itopya o yüzden bu sistemi değerlendirmek istiyorum, hem. bakarsan kazık da değil, anakarti 400 seriside degil, fiyati elden toplasan 12 i bulur bu sebeple alırım stok kalırsa
12K 1650li sisteme verme knk

Kürşat K.T.K

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,702
İsim
Kürşat
İlgilendiği Kategoriler
Elektrik elektronik sistemleri - Bilgisayar Sistemleri - İnternet Hizmetleri Teknik Destek - Teknolojiye dair her şey
Instagram
kursat.kutukcu
Facebook
kursat.kutukcu.1
Bu bütçe ile ikinci el olur onuda iyi bulman lazım riske girmek istemiyorum diyorsan bütçeni yükseltmeye bak ve biraz bekle

Dahası  
Reaksiyon skoru
8
İsim
Kerem Açma
Bu bütçe ile ikinci el olur onuda iyi bulman lazım riske girmek istemiyorum diyorsan bütçeni yükseltmeye bak ve biraz bekle
bütçemi 10binden yukarı çıkartamam ki 10k bile beni zorlar daha monitörü var bunun ve 2 haftadir doğru düzgün sistem çıkartmıyor kimse, ayrıca ikinci el riskli giremem o ise

cruwiel

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
35
İsim
Cruwiel
Laptoplar PC den daha pahalı boş yorum yapacaksan yapma
Mesaj otomatik birleştirildi:

H
Hocam 2 el bakarsanız güzel bir sistem dizersiniz
çok doğru söylüyo. sıfır 1650 almaktansa ikinci el daha iyi ekran kartlı almak mantıklı. 1650 yeni çıkacak oyunlarda sıkıntı yaratacak. ki günümüzdeki oyunları full ayarda oynatmaz zaten.

Kürşat K.T.K

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,702
İsim
Kürşat
İlgilendiği Kategoriler
Elektrik elektronik sistemleri - Bilgisayar Sistemleri - İnternet Hizmetleri Teknik Destek - Teknolojiye dair her şey
Instagram
kursat.kutukcu
Facebook
kursat.kutukcu.1
bütçemi 10binden yukarı çıkartamam ki 10k bile beni zorlar daha monitörü var bunun ve 2 haftadir doğru düzgün sistem çıkartmıyor kimse, ayrıca ikinci el riskli giremem o ise
O zaman bekle biraz kardeşim veya 5600g apu topla birde monitör al

Dahası  
Reaksiyon skoru
8
İsim
Kerem Açma
çok doğru söylüyo. sıfır 1650 almaktansa ikinci el daha iyi ekran kartlı almak mantıklı. 1650 yeni çıkacak oyunlarda sıkıntı yaratacak. ki günümüzdeki oyunları full ayarda oynatmaz zaten.
kankam csgo valorant lol gibi oyunlar oynuyorum, ileriye dönük ultra fps oyunlar oynama isteğim yok

O zaman bekle biraz kardeşim veya 5600g apu topla birde monitör al
apu sevmiyorum ginede sağol

Kürşat K.T.K

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,702
İsim
Kürşat
İlgilendiği Kategoriler
Instagram
kursat.kutukcu
Facebook
kursat.kutukcu.1
kankam csgo valorant lol gibi oyunlar oynuyorum, ileriye dönük ultra fps oyunlar oynama isteğim yok

apu sevmiyorum ginede sağol
Maalesef bu bütçe ile şuan da temiz bir sistem yok

Kürşat K.T.K

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,702
İsim
Kürşat
İlgilendiği Kategoriler
Instagram
kursat.kutukcu
Facebook
kursat.kutukcu.1
Top Bottom