İtopya İade Prosedürü

Reaksiyon skoru
6
Merhaba,

3 gün önce itopya mağazasından (site değil) aldığım ürünün yerine başka bir ürün kullanmayı düşündüğüm için iade etmeyi düşünüyorum. Ürünün ambalajı dahi açılmadı. Fiziki olarak mağazadan aldığım ürünü yine mağazaya iade edebilir miyim? Lütfen yardımcı olursanız çok teşekkür ederim.

Kabul etmezler istemiyorsalar. Ama ambalaja dokunulmamış deneyin

Ben mağazadan bir klavye alırken sormuştum iade olayını , istisnalar hatalı ürünler hariç kabul edilmiyor demişti.

Arkadaşlar ciddi misiniz herhangi bir bahaneniz olmadan 14 gün içerisinde istediğiniz gibi ürünü iade edersiniz almazlarsa tüketici haklarına başvurursunuz kongo mu burası

Arkadaşlar ciddi misiniz herhangi bir bahaneniz olmadan 14 gün içerisinde istediğiniz gibi ürünü iade edersiniz almazlarsa tüketici haklarına başvurursunuz kongo mu burası
Aynen mağazadan aldığını da iade ediyor :D
Post automatically merged:

Yani şansa bağlı diyorsun.
İnsiyatif meselesi gibi almak zorunda değiller

Aynen öyle hakkını sonuna kadar ara mecbur alıcaklar

O bahsettiğin şey online alışverişlerde geçerli, mağazada öyle bir lüksün yok.

Merhaba,

3 gün önce itopya mağazasından (site değil) aldığım ürünün yerine başka bir ürün kullanmayı düşündüğüm için iade etmeyi düşünüyorum. Ürünün ambalajı dahi açılmadı. Fiziki olarak mağazadan aldığım ürünü yine mağazaya iade edebilir miyim? Lütfen yardımcı olursanız çok teşekkür ederim.
ürünün kutusu veya ambalajına zarar gelmediyse veya aktivasyon gereken ürünlerde aktivasyon yapılmadıysa iade edilebilir 14 gün içerisinde

Kusura bakmayın, kafam karıştı. Yapılabiliyor mu? Yapılamıyor mu? Yoksa şans meselesi mi?

Geri