İtopya iade rezilliği

3-5 kuruş kar edicem diye bu ve bunun gibi sitelere bulaşmayın sonunda böyle şeylerle karşılaşıyorsunuz malesef en iyisi vatan bilgisayar

Ürünümü yaklaşık 1 ay 5 gün önce itopyaya gönderdim ve bana 9 eylül günü iade işleminin onaylandığını söylediler ancak hala ne para var nede muhattap aradığım zaman sizi daha sonra arıyacağız diyorlar illaki tüketici hakem heyetine mi başvurmam gerekiyor anlamadım bu nasıl bir rezilliktir

İtopyadan iade konusunda uzak durunuz
Verecekleri 3 5 lira rezillik resmen
9 eylül nedir lan allahsızlara bak sen 1 ay olmuş hala para yok ortada.

sinerji bi tane sorun yaşandı wowowow kaç tane konu açtılar :D 3-5 sıkıntı yaşandı diye öyle olmuyor işte

Tamam.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hocam itopyadan sponsorluk mu aldınız anlamadım eleştiriye açık bir marka ve dile getirmek serbest yani valla direk şirket hisselerini üstünüze yapsınlar bu yazıyı ss leyip atın onlara yeter
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Yani daha da sustukça daha da tepemize çıkıyorlar

Kardeşim sana bir şey mi dedim ben? Senin konun üzerinden boş boş markayı karalamaya çalışanlara diyorum. Şikayetin varsa gideceğin yerler belli.

Sitenin sponsorlarından bir tanesi bahsettiğin firma.

50-60 olsun. Koskoca markayı kirletmeniz ne derece etik? Şikayetiniz varsa gerekli mercilere başvurunuzu yapabilirsiniz. Forumlarda koskoca şirketi kötülemenin anlamı yok.
Nasıl etik hem de biliyor musun

Forumun sponsorlarından biri. Ne yapsın? 3-5 kişi iadede sıkıntı yaşadı diye, sponsorluğu mu bitirsin?
3-5 kişi iadede sıkıntı yaşamadı, sadece 3-5 kişi bunu buraya yazdı. Sen sanıyo musun ki sadece bu arkadaşa özel, onların eline düşen herkese böyle diye bitirmeli. Sen fanboysun anlamazsın.

Anca forum reklamına yanlışlıkla tıkladıysam o zaman sitesine giriyorum. Sıcak fırsatlarda görünce meraktan bile bakmıyorum.

3-5 kişi iadede sıkıntı yaşamadı, sadece 3-5 kişi bunu buraya yazdı. Sen sanıyo musun ki sadece bu arkadaşa özel, onların eline düşen herkese böyle diye bitirmeli. Sen fanboysun anlamazsın.

En son elektronik eşyamı 2022 de Evkur'dan aldım. Itopya'dan 1 şey almadım, ama fanboyum aynen. 🤣

Geri