İtopya iade rezilliği

Reaksiyon skoru
82
Ürünümü yaklaşık 1 ay 5 gün önce itopyaya gönderdim ve bana 9 eylül günü iade işleminin onaylandığını söylediler ancak hala ne para var nede muhattap aradığım zaman sizi daha sonra arıyacağız diyorlar illaki tüketici hakem heyetine mi başvurmam gerekiyor anlamadım bu nasıl bir rezilliktir

İtopyadan iade konusunda uzak durunuz
Verecekleri 3 5 lira rezillik resmen

Düzenleme tarihi 13/10/2025

İtopya bana 6 gün önce paranız iyzicoda dediler 4 iş günü içinde yaticak dendi aradım dedilerki para bizde değil benim şimdi ne yapmam gerekiyor birazdan itopyayı arayıp ana bacı girişmemmi gerekiyor illaki

Son düzenleme:
Ürünümü yaklaşık 1 ay 5 gün önce itopyaya gönderdim ve bana 9 eylül günü iade işleminin onaylandığını söylediler ancak hala ne para var nede muhattap aradığım zaman sizi daha sonra arıyacağız diyorlar illaki tüketici hakem heyetine mi başvurmam gerekiyor anlamadım bu nasıl bir rezilliktir

İtopyadan her konuda uzak duruyoruz hocam teşekkürler bilgilendirme için aynısını sinerji için de söyleyebilirim al birini vur ötekine uzak durun böyle yerlerden

@Abdullah Hacıgül sana diyor hani sitenin en başına nal gibi sabitlemişsiniz ya itopyayı

ben de bi soundbar aldım 30dk sonra siparişi iptal ettim iptal edeli 4 gün oldu hala karta para yatacak sinerji ve itopyadan bedava verseler bişeyi almayın

Şu siteden sipariş veren herkes problem yaşıyor. Daha itopya ile ilgili bir tane güzel yorum görmedim.
İtopya'dan alışveriş yapmayın yaptırmayın.

50-60 olsun. Koskoca markayı kirletmeniz ne derece etik? Şikayetiniz varsa gerekli mercilere başvurunuzu yapabilirsiniz. Forumlarda koskoca şirketi kötülemenin anlamı yok.
Hocam itopyadan sponsorluk mu aldınız anlamadım eleştiriye açık bir marka ve dile getirmek serbest yani valla direk şirket hisselerini üstünüze yapsınlar bu yazıyı ss leyip atın onlara yeter
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hocam itopyadan sponsorluk mu aldınız anlamadım eleştiriye açık bir marka ve dile getirmek serbest yani valla direk şirket hisselerini üstünüze yapsınlar bu yazıyı ss leyip atın onlara yeter
Yani daha da sustukça daha da tepemize çıkıyorlar

satış yapana kadar ağam paşam satış yaptıktan sonra ara ki bulasın. bir firma para iadesini böyle keyfi bekletemez

3-5 kuruş kar edicem diye bu ve bunun gibi sitelere bulaşmayın sonunda böyle şeylerle karşılaşıyorsunuz malesef

Geri