Neler Yeni

İtopya iade yapar mı?

Esekk02

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
56
İsim
Murat
itopyadan monitör aldım panelde toz çıktı mağazaya değiştirmeye götürdüm bi tane daha monitör getirdiler aynı modelden onda da ölü piksel çıktı adam ikisiden birini al yada iadeni yapalım dedi. 1 tane ölü piksel çıkanı aldım fakat eve gelince öğrendim ki ölü piksel çoğalıyormuş. Şuan bu monitörü iade etmek istiyorum itopya iade alır mı yoksa değiştirdik diyip iade almazlar mı?

she||nok

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
55
İsim
buğra
itopyadan monitör aldım panelde toz çıktı mağazaya değiştirmeye götürdüm bi tane daha monitör getirdiler aynı modelden onda da ölü piksel çıktı adam ikisiden birini al yada iadeni yapalım dedi. 1 tane ölü piksel çıkanı aldım fakat eve gelince öğrendim ki ölü piksel çoğalıyormuş. Şuan bu monitörü iade etmek istiyorum itopya iade alır mı yoksa değiştirdik diyip iade almazlar mı?
iade alırlar almak zorundalar

Esekk02

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
56
İsim
Murat
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Asus alinmaz kanka giris seviye monitorleri cok kotu ghosting dolu
çok haklısınız bidaha asus monitör almicam bu modelin kaç tane monitöre baktım hepsi sorunlu önerebiliceğiniz monitör var mı peki

Esekk02

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
56
İsim
Murat
Msi mag 256f onerirdim de ona da zam geldi su an pahali monitorler bayagi keske 2 hafta once soraydin
aslında 2 hafta önce sordum ama öneren yoktu varsada hatırlamıyorum şuan çok pahalı verebilceğim max 5.3k falan

Top Bottom