Neler Yeni

İtopya iademi alır mı

Enivici Vokke

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,170
İsim
Abdullah Aydoğdu
İnternette çok şikayet gördüm de. Kargo 1 saat önce falan geldi, fare almıştım. Elime küçük geldi diye iade etmek istedim ayrıca yazılımı sorunluydu.
İade almıyorlar, geri gönderiyorlar diyen çok kişi var. Sizce alırlar mı?

Ekler

• IMG20230814130237.jpg
    IMG20230814130237.jpg
    2.8 MB · Hit: 95

Cavuskerem

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,764
İsim
Kerem Çavuş
Yazılımı sorunluysa servise gider servis raporuyla iade olur yoksa kutusunu açıp kullanmışsın iade olmaz

Enivici Vokke

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,170
İsim
Abdullah Aydoğdu
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Yazılımı sorunluysa servise gider servis raporuyla iade olur yoksa kutusunu açıp kullanmışsın iade olmaz
Kutusunu açıp kullanma olayı azıcık güvenilir hiçbir firmada sorun olmuyor. Amazon, Hepsiburada vs.
Amazon'dan aldığın ürünü kutusunu parçalayıp gönder gene alırlar. Bu tarz işi yokuşa süren firmalar güvenilir olmayanlar.
Normali o değil yani.

Cavuskerem

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,764
İsim
Kerem Çavuş
Kutusunu açıp kullanma olayı azıcık güvenilir hiçbir firmada sorun olmuyor. Amazon, Hepsiburada vs.
Amazon'dan aldığın ürünü kutusunu parçalayıp gönder gene alırlar. Bu tarz işi yokuşa süren firmalar güvenilir olmayanlar.
Normali o değil yani.
Beğenmeyip iade etmekte etik değil bence amazonun yaptığı ekstra bir hizmet ama o ürün başkasına satılacak , birimize o ürün kutusu açık şekilde gelse şu firmanın yaptığı rezillik diye konu açılırdı açıkcası bunu da suistimal etmemek lazım

Enivici Vokke

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,170
İsim
Abdullah Aydoğdu
Beğenmeyip iade etmekte etik değil bence amazonun yaptığı ekstra bir hizmet ama o ürün başkasına satılacak , birimize o ürün kutusu açık şekilde gelse şu firmanın yaptığı rezillik diye konu açılırdı açıkcası bunu da suistimal etmemek lazım
Kutusun açmadan beğenip beğenmeyeceğime nasıl karar vereceğim?

$ilent

80+ Titanium
En İyi Cevap
2

Ekipman yazılım sorunları servisi alakadar etmez servis donanımsal bakar. Şansını denemen lazım alabilirde almayabilirde.

Enivici Vokke

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,170
İsim
Abdullah Aydoğdu
Ekipman yazılım sorunları servisi alakadar etmez servis donanımsal bakar. Şansını denemen lazım alabilirde almayabilirde.
Amazon, Hepsiburada gibi güvenilir yerler olsa hiç açmazdım bile konuyu.

Trifact

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,555
İsim
Yusuf
İnternette çok şikayet gördüm de. Kargo 1 saat önce falan geldi, fare almıştım. Elime küçük geldi diye iade etmek istedim ayrıca yazılımı sorunluydu.
İade almıyorlar, geri gönderiyorlar diyen çok kişi var. Sizce alırlar mı?
ürün problemlemsizse iade olayı kapandı bro. ürün çalışıyorsa büyük ihtiaml geri gönderilecek.

Enivici Vokke

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,170
İsim
Abdullah Aydoğdu
İncelemesini izleyip , mağazasında test edip , ölçülerine bakıp
150 km yol gidip mağazasında mı inceleyeyim? Her şey video izleyerek anlaşılmıyor.
Mesaj otomatik birleştirildi:

ürün problemlemsizse iade olayı kapandı bro. ürün çalışıyorsa büyük ihtiaml geri gönderilecek.
Öyle bir şey yaşanırsa son İtopya siparişim olur. Benim 2 haftlık cayma hakkım yok mu?

Cavuskerem

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,764
İsim
Kerem Çavuş
150 km yol gidip mağazasında mı inceleyeyim? Her şey video izleyerek anlaşılmıyor.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Öyle bir şey yaşanırsa son İtopya siparişim olur. Benim 2 haftlık cayma hakkım yok mu?
sen iadeye yollayıp şansını dene başka seçenek yok gibi şu an

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

• B1L0
    Hayırlı forumlar

Forum istatistikleri

Konular
1,040,303
Üyeler
164,993
Son üye