İtopya iademi alır mı

o zaman herkes alsın kutuyu açıp kullansın. adamlar 2.el malı ne yapacak? sonra başkasına satacak diyeceksin ki 2.el gönderdiler. gidip teknoloji mağazasında vs deneyeceksin.
Veyahut bir dahakinde güvendiğim sitelerden alışveriş yapacağım, Amazon-Hepsiburada gibi ve müşteri memnuniyeti politikalarının tadını çıkaracağım.

150 km yol gidip mağazasında mı inceleyeyim? Her şey video izleyerek anlaşılmıyor.
Post automatically merged:

Öyle bir şey yaşanırsa son İtopya siparişim olur. Benim 2 haftlık cayma hakkım yok mu?
2023 yılında değişti 2 haftalık süreç diye biliyorum tam emin olmamakla birlikte. artık ürün sorunsuzsa iade edilemiyor diye biliyorum. istersen google'dan bir araştır belki ertelenmiş olabilir bu kanun. baya bir suistimal edildiği için devlette bir dur demek istemişti. çünkü millet internetten ürün alıp 14 günde işini görüp son gün cayma hakkını kullanıyordu. 0 tl ödeyip ürün kullanıyordu uyanıklar. bu yüzden ürün arızasız ise iade hakkı kalktı diye biliyorum emin değilim bir araştır belki yürürlüğe girmemiş olabilir.

Veyahut bir dahakinde güvendiğim sitelerden alışveriş yapacağım, Amazon-Hepsiburada gibi ve müşteri memnuniyeti politikalarının tadını çıkaracağım.
Ürün geldi mi geldi? Sorun var mı yok? Sen beğenmedin diye neden başkası 2.el ürün kullanmak zorunda ya da satıcının elindeki ürün sırf sen beğenmedin diye 2.el oldu?

Numaradan ara anlat derdini
İnternette çok şikayet gördüm de. Kargo 1 saat önce falan geldi, fare almıştım. Elime küçük geldi diye iade etmek istedim ayrıca yazılımı sorunluydu.
İade almıyorlar, geri gönderiyorlar diyen çok kişi var. Sizce alırlar mı?

Ürün geldi mi geldi? Sorun var mı yok? Sen beğenmedin diye neden başkası 2.el ürün kullanmak zorunda ya da satıcının elindeki ürün sırf sen beğenmedin diye 2.el oldu?
Sorun yok derken? Yazılımı çalışmıyor farenin. Az araştır internetten, kaç kişi aynı sorunu yaşamış. Görmemiştim satın almadan önce öyle bir sorunu olduğunu.

sabah bende ekmek aldım uçundan böldüm sonra baktım ekmek diğer ekmeklere göre ufak geldi gittim iade edeyim dedim bundan sonra ekmek almadan önce videolarina ve vitrine bakacağım :kekw: (y)

Bir ürünü 1 hafta kullandıktan sonra beğenmedim diyerek iade eden arkadaşlar var. Açıkçası ben bunlara hakkımı helal etmiyorum. O şahsın kullandığı ürünü dönüp dolaştırıp sıfır diye yine satacaklar ve hiçkimse başkasının kullandığı ürünü kullanmak istemez.

Bir ürünü 1 hafta kullandıktan sonra beğenmedim diyerek iade eden arkadaşlar var. Açıkçası ben bunlara hakkımı helal etmiyorum. O şahsın kullandığı ürünü dönüp dolaştırıp sıfır diye yine satacaklar ve hiçkimse başkasının kullandığı ürünü kullanmak istemez.
Reis ben ürünü 5 dakika bile kullanmadım kargo geldikten 1 saat sonra kargo firmasına geri iadeye götürdüm.
Eğer driver sorununu çözecekse donanım arşivi forum iadeyi iptal edeyim. Onun dışında firmaların avukatlığını yapıp konuşsunlar kendi hallerinde.

İtopya iademi kabul etti sağ olsunlar, teşekkür ediyorum. Haklarında çok olumsuz yorum okuyunca kesin geri gelir diyordum ancak bugün onaylamışlar para iadesi de yarına kadar yapılır dediler.

Gecen yıl bası mining kazımı güzel getiri sağladığı dönemlerde millet 5 er 10 ar kart alıp 14gün kazdırıp son günü geri iade gönderiyordu senin açıklaman gene iyimser :D hatta amazondan alanlar oranın iade süresi 30 gün 1 ay mining yapıp geri postalıyordu

Gecen yıl bası mining kazımı güzel getiri sağladığı dönemlerde millet 5 er 10 ar kart alıp 14gün kazdırıp son günü geri iade gönderiyordu senin açıklaman gene iyimser :D hatta amazondan alanlar oranın iade süresi 30 gün 1 ay mining yapıp geri postalıyordu
Yüzlerine tükürsen yağmur yağıyor sanırlar

Bu ürünler hazır sistemlere montajlanıp satılıyor işte. Satıcıya mı kızsan 2 hafta kullanıp iade eden müşteriye mi sövsen. Aslına bakarsan satıcının bu ürünü sıfır fiyatıyla satmaktan başka çaresi yok. Ortaya çıkan zararı karşılayacak devlet yetkilisi varsa ambalajı açılmış diyerek satışa konulabilir ürünler

Bu ürünler hazır sistemlere montajlanıp satılıyor işte. Satıcıya mı kızsan 2 hafta kullanıp iade eden müşteriye mi sövsen. Aslına bakarsan satıcının bu ürünü sıfır fiyatıyla satmaktan başka çaresi yok. Ortaya çıkan zararı karşılayacak devlet yetkilisi varsa ambalajı açılmış diyerek satışa konulabilir ürünler
Amazon yurtdışında 2. el açılıp iade edilen ürünler Amazon'un farklı bir deposuna gönderiliyor ve onlar 2. el oldukları belirtilerek sıfırından daha ucuza satıyorlar. Müşteri memnuniyeti için zarara sokuyor kendini Amazon.

Geri