hocam bende çok alışveriş yapıyorum bu söylediğim monitör özelinde. Zamanın varsa thhye başvur bence de 1 aylık bir süreç ama çok yüksek ihtimal kazanıyorsundostum 10 dan fazla ürün aldım internetten bi sorun yaşamadığım için fiyatı da uygun görünce aldım ama tavırları garip
Süresinde değilim hitap şekilleri hoşuma gitmedi ve uğraşacağım teşekkürlerhocam bende çok alışveriş yapıyorum bu söylediğim monitör özelinde. Zamanın varsa thhye başvur bence de 1 aylık bir süreç ama çok yüksek ihtimal kazanıyorsun
Ya aynı özellikler ürün vermeleri lazım ya da 3 model vermeleri lazım model düşme hakları yokSüresinde değilim hitap şekilleri hoşuma gitmedi ve uğraşacağım teşekkürler
Stoklarında olan üst bir modeli iste talep etSüresinde değilim hitap şekilleri hoşuma gitmedi ve uğraşacağım teşekkürler
Yok diyolar yok , muadil ürün olarak 1 tane diyo kabul etmiyorsaniz para iadesi alın diyoYa aynı özellikler ürün vermeleri lazım ya da 3 model vermeleri lazım model düşme hakları yok
Mesaj otomatik birleştirildi:
Stoklarında olan üst bir modeli iste talep et
Bunu iste satıyolar şuanYok diyolar yok , muadil ürün olarak 1 tane diyo kabul etmiyorsaniz para iadesi alın diyo
Garibime giden bu zaten
Aldığım ürün ya da bı üst model vermezler se thhye verecem , uğraşacağım yanidediğimi yapsana olmazmazsa thh ver gitsin
Var ama sadece reklamlı içerik paylaşmak için kullanıyorlar . Sen ürünü aldıktan sonrası umurlarında değilyazıklar olsun valla . paramızla rezil oluyoruz şaka gibi ya . forumda itopya ekibinden kimse yokmu abi yada forum yöneticileri vs . aynı üründen versinler yada üst ürün versinler. şaka mı bunlar ?
Ne olursa olsun her türlü sonuçta Tüketici Hakem Heyetine başvur şikayet et ceza alsınlar.ne yapmam gerektiğini bilmiyorum zaten. Haklarım biliyorum araştırdığım kadarıyla ama adamlar farklı konusuyor uslupları bile değişik
Mesaj otomatik birleştirildi:
racon kesiyolar bir de ister al ister alma biz paranı verecez o halde diyolar
Uğraşacağım, konuşma tarzlarından dolayıNe olursa olsun her türlü sonuçta Tüketici Hakem Heyetine başvur şikayet et ceza alsınlar.