- Reaksiyon skoru
- 3,654
O model hangisi
ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası
ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası
O model hangisi
O sistem, son dönemlerin en fiyat performans dibinin dibi sistemdi. Hayirli olsun ama keşke bir tane alsaydiniz, bize de kalsaydıİki tane TECHNOPAT-ONE sistem aldım. Birini kendim kullanıcam diğerini satıcam.![]()
Hocam malum ekonomide maaş kurtarmıyor. Bu al-sat işi ile bir nebze olsun anca dönüyorum. Valla bu sistem öyle diğerleri gibi saniyeler içinde tükenmedi. En az 5-10 dk stokta kaldı 19:00'dan sonra. Hatta bir ara bitti geri geldi.İndirimi kimse kacirmamiş maşallah
Ben de bunlari aldım.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
O sistem, son dönemlerin en fiyat performans dibinin dibi sistemdi. Hayirli olsun ama keşke bir tane alsaydiniz, bize de kalsaydı![]()
Ben takıldım sadece, ticaretin kuralı olmazHocam malum ekonomide maaş kurtarmıyor. Bu al-sat işi ile bir nebze olsun anca dönüyorum. Valla bu sistem öyle diğerleri gibi saniyeler içinde tükenmedi. En az 5-10 dk stokta kaldı 19:00'dan sonra. Hatta bir ara bitti geri geldi.
G24F-2 3.599 TL, size neden o fiyata geldi ki?İndirimi kimse kacirmamiş maşallah
Ben de bunlari aldım.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
O sistem, son dönemlerin en fiyat performans dibinin dibi sistemdi. Hayirli olsun ama keşke bir tane alsaydiniz, bize de kalsaydı![]()
9 taksit yaptığım için vade farkı oldu.G24F-2 3.599 TL, size neden o fiyata geldi ki?