Neler Yeni

İtopya İndiriminde Ne Aldınız?

F4IRFL4Y

80+ Silver
Bu Kullanıcının Doğum Günü!
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,633
İsim
Cengiz
Dahası  
Reaksiyon skoru
93
İsim
Ercan
İndirimi kimse kacirmamiş maşallah 😀

Ben de bunlari aldım.
Mesaj otomatik birleştirildi:

İki tane TECHNOPAT-ONE sistem aldım. Birini kendim kullanıcam diğerini satıcam. 😂
O sistem, son dönemlerin en fiyat performans dibinin dibi sistemdi. Hayirli olsun ama keşke bir tane alsaydiniz, bize de kalsaydı 😀

Ekler

• Screenshot_2023-03-20-01-35-32-477_com.microsoft.office.outlook.jpg
    Screenshot_2023-03-20-01-35-32-477_com.microsoft.office.outlook.jpg
    177.4 KB · Hit: 66
Son düzenleme:

Furkan²

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,414
İsim
Furkan
İlgilendiği Kategoriler
Kur'an_ı Kerim - Satranç - Piano - Tenis - Anime/Manga - Klasik Müzik - Felsefe - Krunker
4 Adet Deathadder V2 aldım. Tek hesapta 1`den fazla alınamıyordu, bu yüzden 4 farklı hesaptan almak zorunda kaldım :)

longinus

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
756
İsim
Emrullah YAZICI

Ben de bunlari aldım.

O sistem, son dönemlerin en fiyat performans dibinin dibi sistemdi. Hayirli olsun ama keşke bir tane alsaydiniz, bize de kalsaydı 😀
Hocam malum ekonomide maaş kurtarmıyor. Bu al-sat işi ile bir nebze olsun anca dönüyorum. Valla bu sistem öyle diğerleri gibi saniyeler içinde tükenmedi. En az 5-10 dk stokta kaldı 19:00'dan sonra. Hatta bir ara bitti geri geldi.

lusiancan

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
134
İsim
CAN UYGUR
Bende razer deathadder v2 mouse ve steelseries qck+ large mousepad aldım ama mousepad e sonradan pişman oldum çünkü 209 a aldım ama İncehesap ın gaming gecesinde qck edge large 169 liraya satıldı ki edge aynı mousepadin dikişlisi ve daha iyi piyasada da 400 tl civarlarında qck+ 270 tl civarlarında tam gaming gecesinden önce hastaneye gitmek zorunda kaldım ve o inidirmi kaçırdım yetişebilsem stoğa qck edge yi alır qck+ gelince de iade ederdim ama hayırlısı böyleymiş demek ki

Dahası  
Reaksiyon skoru
93
İsim
Ercan
Hocam malum ekonomide maaş kurtarmıyor. Bu al-sat işi ile bir nebze olsun anca dönüyorum. Valla bu sistem öyle diğerleri gibi saniyeler içinde tükenmedi. En az 5-10 dk stokta kaldı 19:00'dan sonra. Hatta bir ara bitti geri geldi.
Ben takıldım sadece, ticaretin kuralı olmaz 😀 valla YouTube girip videoyu gördüm, sistem parcalarini anlatinca uyandim ama siteye girdiğimde coktan is isten geçmişti. Yemisler resmen 🥲😃
Normalde gecen hafta baska bir sistem almistim, denk getirsem bunu da kacirmayip alirdim valla. Abartmadan karla satardım.

kupır

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
251
İsim
Mustafa SAĞDIÇ
Steam
mstfsgdc
Twitter
sagdic
Discord
mstfsgdc

Ben de bunlari aldım.

G24F-2 3.599 TL, size neden o fiyata geldi ki?

Entilus

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
805
İsim
Entilus
İndirimde alınabilir hoparlör var mı

Coolpanda

80+ Silver
Canım çekmesin diye indirimlere hiç bakmadım...

• Üzgün
Reaksiyonlar: B1L0
Top Bottom