Neler Yeni

Yardım Itopya "indirimlerinden" monitör aldım ölü piksel ile geldi.

abdulkadir1998

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
358
İsim
Abdulkadir ÇİFTÇİ
İlgilendiği Kategoriler
Bilgisayar, Oyun, Kişisel Bakım
Instagram
https://www.instagram.com/abdulkadir_1998
Twitter
AbdulKadir_1998
Amazon tüketiciye olduğu değeri veriyor amazondan ben de şaşmam
Şaşılmaz abi adamlardaki ticaret ahlaki müslümanım diyen büyük türkiye şirketlerinde yok :D yazıklar olsun diyorum başka bir şey demiyorum pc montajından anlasam bende tümm parçaları amazondan alacam anlamadığım için hazır sistem bakıyorum ki eminim benim de başıma gelecek illa bir şey. Ama en azından monitör kısmını amazondan halledeceğim. Dediğim gibi amazon şu sistem toplama olayına bir el atsın görelim bakalım diğer siteler satış yapabilecek mi sinek avlarlar sinek ah amazon gelde kurtar bizi.

ÇağdaşKsK

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
412
İsim
Çağdaş Alkan
Agalar bu indirimden msi monitör aldım aldım 2 tane ölü piksel çıktı. Ben bunu böyle kullanmak istemiyorum bana sayıdan falan bahsetmeyin yani. Itopya geri ürün almıyor zaten iade/değişim kısmında reziller. Bilen biri varsa ne yapmam gerektiğini anlatsın lütfen.
Beğenmedim de , ne zaman aldın monitörü, iade nasıl almıyorlar anlamadım, 15 günlük süre yokmu

gallax420

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
417
İsim
Eray
Şaşılmaz abi adamlardaki ticaret ahlaki müslümanım diyen büyük türkiye şirketlerinde yok :D yazıklar olsun diyorum başka bir şey demiyorum pc montajından anlasam bende tümm parçaları amazondan alacam anlamadığım için hazır sistem bakıyorum ki eminim benim de başıma gelecek illa bir şey. Ama en azından monitör kısmını amazondan halledeceğim. Dediğim gibi amazon şu sistem toplama olayına bir el atsın görelim bakalım diğer siteler satış yapabilecek mi sinek avlarlar sinek ah amazon gelde kurtar bizi.
benim başıma geldi 2 ay boyunca bozuk ram kullandım sonra ramleri garantiye verdim kablolamada da adamlar kasanın depolama yerine sıkıştırmış kabloları diyecek bir şey bulamıyorum upgrade yapacağım zaman amazondan alıcam herhangi bir şey

abdulkadir1998

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
358
İsim
Abdulkadir ÇİFTÇİ
İlgilendiği Kategoriler
Bilgisayar, Oyun, Kişisel Bakım
Instagram
https://www.instagram.com/abdulkadir_1998
Twitter
AbdulKadir_1998
benim başıma geldi 2 ay boyunca bozuk ram kullandım sonra ramleri garantiye verdim kablolamada da adamlar kasanın depolama yerine sıkıştırmış kabloları diyecek bir şey bulamıyorum upgrade yapacağım zaman amazondan alıcam herhangi bir şey
Rezil herifler ya vallahi milleti sömürmekten başka bir işe yaramıyorlar iş ahlakı yok ticaret ahlakı yok. Ama benim başıma böyle bir şey gelirse eğer sonuna kadar giderim hakkımı ararım

Carl Johnson CJ

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
780
İsim
Carl Johnson
Yeni almış olduğun üründe 1 adet dahi ölü piksel varsa o mal kusurulu (ayıplı) maldır ve değişim yapmak zorundalar

Eğer değişim veya para iadesi yapmıyorlarsa tüketici hakem heyetine şikayette bulun

Top Bottom