Neler Yeni

itopya instagram hesabına mesaj

dede21

80+
gençler en son ki sistemden forum üyelerinin pek faydalanabildiğini düşünmüyorum bunun için itopyanın son postuna forum üyelerine özel kişi başı bir tane alabilecekleri sistem yapmalarını rica etsek nasıl olur dün abdullah abi teklifte bulundu ve bugunde next onboard diye bir şey paylaştı bir anlam veremedim sistem gelecek demeyin biliyorum ama daha pahalı olacağı kanaatindeyim 9k yı veremyenler var

DeH$et

80+ Silver
gençler en son ki sistemden forum üyelerinin pek faydalanabildiğini düşünmüyorum bunun için itopyanın son postuna forum üyelerine özel kişi başı bir tane alabilecekleri sistem yapmalarını rica etsek nasıl olur dün abdullah abi teklifte bulundu ve bugunde next onboard diye bir şey paylaştı bir anlam veremedim sistem gelecek demeyin biliyorum ama daha pahalı olacağı kanaatindeyim 9k yı veremyenler var
Onboard yanlış bilmiyorsam apu demek ve 9k ya apu sistem de çıkarmaz Abdullah abi ki forumda var kaaaaç kişi herkese yetecek kadar stok bu devirde zor.

ReDanger

80+ Bronze
Onboard yanlış bilmiyorsam apu demek ve 9k ya apu sistem de çıkarmaz Abdullah abi ki forumda var kaaaaç kişi herkese yetecek kadar stok bu devirde zor.
Aynende öyşe bence.

SefaBaba

80+ Silver
En İyi Cevap
6
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,034
İsim
Safa Uyğun
imkansız desek yeridir

dede21

80+
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
onboard tahtada demek next onboard gemide sonraki anlamına geliyor zaten forumda ihtiyacı olan yahut durumu olan alır herkese yetecek kadar stok olmayacağını hepimiz biliyoruz

Tyİlker

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
123
İsim
İlker Koca
İlgilendiği Kategoriler
Çevre Birimleri, İç Donanımlar ve Konsollar
İtopyaya yazmak = nesnelerle konuşmaya çalışmak

Tyİlker

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
123
İsim
İlker Koca
İlgilendiği Kategoriler
Çevre Birimleri, İç Donanımlar ve Konsollar
valla dün site çökünce yorumlara tek tek cevap yazdılar zten cevap vermesini beklemiyoruz görsün yeter
Mesaj otomatik birleştirildi:

inan ki yazdım
Amacın sadece görmeleriyse zaten her şeyin farkında olduklarını düşünüyorum.

Dahası  
Reaksiyon skoru
50
İsim
Mehmet
Kaç senedir bekliyorum pc çıksın diye bari alan kişiler kullansa pcyi bişey demem ama mining ve pcyi alıp daha yüksek fiyata satıyorlar bildiğin kul hakkı bu

dede21

80+
Kaç senedir bekliyorum pc çıksın diye bari alan kişiler kullansa pcyi bişey demem ama mining ve pcyi alıp daha yüksek fiyata satıyorlar bildiğin kul hakkı bu
kul hakkı olduğuna fetva veremeyiz ama hoş bir davranış değil sadece açgözlülük

Top Bottom