- En İyi Cevap
- 1
Dahası
oradan geliyosan sen 3 gibi orda ol riske atmaHocam Karabük'ten geleceğim birde durduk yere yol parası vermeyelim diye.
oradan geliyosan sen 3 gibi orda ol riske atmaHocam Karabük'ten geleceğim birde durduk yere yol parası vermeyelim diye.
Öyle yapmayı düşünüyorum.oradan geliyosan sen 3 gibi orda ol riske atma
Gece 3 den 10 a kadar beklemek , zaman geçirme taktiği varmıÖyle yapmayı düşünüyorum.
Niye hepsini acıbademe koymuşlarki ankara ve diğer şube varkenAcıbadem şubesinde ilk 3 kişi Rog strix aldı diğerleri tek fan , bide 40-45 .sıradan 2-3 kişi aldı sanırım
Hocam kaç yıldır bekliyorum 7 saat boş boş oturacağız yapacak bir şey yokGece 3 den 10 a kadar beklemek , zaman geçirme taktiği varmı![]()
ztn rog stoğu 3 adetti niye hepsini oraya koymuşlar her şubeye 1 tane olması gerekirdiAcıbadem şubesinde ilk 3 kişi Rog strix aldı diğerleri tek fan , bide 40-45 .sıradan 2-3 kişi aldı sanırım
Umarım Ankara şubesinde tek fan denk gelmez banaAcıbadem şubesinde ilk 3 kişi Rog strix aldı diğerleri tek fan , bide 40-45 .sıradan 2-3 kişi aldı sanırım
Valla ben bekledim zaman nasıl geçti anlamadım soğukta tir tir titredik bide yağmur yedikk daha miss olduNiye hepsini acıbademe koymuşlarki ankara ve diğer şube varken
Mesaj otomatik birleştirildi:
Hocam kaç yıldır bekliyorum 7 saat boş boş oturacağız yapacak bir şey yok![]()
hocam yaş konusunda bi bilginiz varmı yada alırken gördünüzmü 18 yaş altı alabiliyormuValla ben bekledim zaman nasıl geçti anlamadım soğukta tir tir titredik bide yağmur yedikk daha miss oldu![]()
rakip elemeceKardo sabaha orda donmayında.100 stoğu olacak 5-6 gibi gitsen yetişirsin bence yaani.
Ben adanadayim. Alacak durumum olsa emin ol her türlü ankaradaki stoktan alırım.rakip elemece![]()
zaten şakasına demiştim hocamBen adanadayim. Alacak durumum olsa emin ol her türlü ankaradaki stoktan alırım.![]()
Acıbadem de sıra yazdırma olayına göre mi sıra yapıldı yoksa kuyruktan mi reis?Acıbadem şubesinde ilk 3 kişi Rog strix aldı diğerleri tek fan , bide 40-45 .sıradan 2-3 kişi aldı sanırım