@itopya.com “hak hukuk adalet hak hukuk adalet…”
Banada çıtırından bi 5090 iyi olur.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Banada çıtırından bi 5090 iyi olur.
Bir süre daha 5k civarı biriktirebilirsen böyle sistem alabilirsin. Çok daha kaliteli.30k bütçem vardı. Böyle sistemleri takip ediyordum o gün dışarı çıktım ve bildirim gelmedi. Sistemi kaçırdım bütçem tam yetiyordu... monitör alırdım şimdi 1 stok ekleseniz olmaz mı lütfen 30k bütçemi en iyi o şekilde kullanabilirdim ek stok eklenir diye bekledim eklenmedi 1.30 saat sonra gordum videoyu ama stoklar bitmişti 1 stok ekleseniz olmaz mı veya bir ek stok ekleme şansınız yok mu lütfen
![]()
IT-RADEON / AMD Ryzen 5 7600 / GIGABYTE Radeon RX 7700 XT 12GB /32GB DDR5 / 500GB M.2 SSD / AMD Radeon Sistem Tavsiyesi |ITOPYA.COM
IT-RADEON / AMD Ryzen 5 7600 / GIGABYTE Radeon RX 7700 XT 12GB /32GB DDR5 / 500GB M.2 SSD / AMD Radeon Sistem Tavsiyesi en uygun fiyat seçenekleri ile ITOPYA.COM'dawww.itopya.com
Kendi parami biriktirmiştim lütfen lütfen
Tamam heisenberg.Amerikan başkanı dahil herkesi devreye sokun. O stok gelecek (!)
30k bütçem vardı. Böyle sistemleri takip ediyordum o gün dışarı çıktım ve bildirim gelmedi. Sistemi kaçırdım bütçem tam yetiyordu... monitör alırdım şimdi 1 stok ekleseniz olmaz mı lütfen 30k bütçemi en iyi o şekilde kullanabilirdim ek stok eklenir diye bekledim eklenmedi 1.30 saat sonra gordum videoyu ama stoklar bitmişti 1 stok ekleseniz olmaz mı veya bir ek stok ekleme şansınız yok mu lütfen
![]()
IT-RADEON / AMD Ryzen 5 7600 / GIGABYTE Radeon RX 7700 XT 12GB /32GB DDR5 / 500GB M.2 SSD / AMD Radeon Sistem Tavsiyesi |ITOPYA.COM
IT-RADEON / AMD Ryzen 5 7600 / GIGABYTE Radeon RX 7700 XT 12GB /32GB DDR5 / 500GB M.2 SSD / AMD Radeon Sistem Tavsiyesi en uygun fiyat seçenekleri ile ITOPYA.COM'dawww.itopya.com
Haker.Alıntıyı görüntüle
hemen ekliyom kral.
Tamam heisenberg.
O değilde kendi yazdığımı simdi okudum aşırı acindirici yazmisim abe hxkwgxowbxpbqoxbwoxbwkhos aşırı komik30k bütçem vardı. Böyle sistemleri takip ediyordum o gün dışarı çıktım ve bildirim gelmedi. Sistemi kaçırdım bütçem tam yetiyordu... monitör alırdım şimdi 1 stok ekleseniz olmaz mı lütfen 30k bütçemi en iyi o şekilde kullanabilirdim ek stok eklenir diye bekledim eklenmedi 1.30 saat sonra gordum videoyu ama stoklar bitmişti 1 stok ekleseniz olmaz mı veya bir ek stok ekleme şansınız yok mu lütfen
![]()