Itopya IT-Radeon Sisteme 1 Stok Daha Lütfen

@itopya.com “hak hukuk adalet hak hukuk adalet…”
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Banada çıtırından bi 5090 iyi olur.

Önümüzdeki 10 gün boyunca farklı farklı sitelerde en cazip kampanyalar olacak diye biliyorum ben, her yıl bu zamanlarda düşüp sonra yaz boyu normal veya yüksek fiyatlarına geri dönüyorlardı sanki.

30k bütçem vardı. Böyle sistemleri takip ediyordum o gün dışarı çıktım ve bildirim gelmedi. Sistemi kaçırdım bütçem tam yetiyordu... monitör alırdım şimdi 1 stok ekleseniz olmaz mı lütfen 30k bütçemi en iyi o şekilde kullanabilirdim ek stok eklenir diye bekledim eklenmedi 1.30 saat sonra gordum videoyu ama stoklar bitmişti 1 stok ekleseniz olmaz mı veya bir ek stok ekleme şansınız yok mu lütfen

Kendi parami biriktirmiştim lütfen lütfen
Bir süre daha 5k civarı biriktirebilirsen böyle sistem alabilirsin. Çok daha kaliteli.

Ekler

• IMG_8670.webp
    IMG_8670.webp
    5.6 KB · Hit: 26
30k bütçem vardı. Böyle sistemleri takip ediyordum o gün dışarı çıktım ve bildirim gelmedi. Sistemi kaçırdım bütçem tam yetiyordu... monitör alırdım şimdi 1 stok ekleseniz olmaz mı lütfen 30k bütçemi en iyi o şekilde kullanabilirdim ek stok eklenir diye bekledim eklenmedi 1.30 saat sonra gordum videoyu ama stoklar bitmişti 1 stok ekleseniz olmaz mı veya bir ek stok ekleme şansınız yok mu lütfen

1750021624058.webp

hemen ekliyom kral.

O değilde kendi yazdığımı simdi okudum aşırı acindirici yazmisim abe hxkwgxowbxpbqoxbwoxbwkhos aşırı komik

bahsi geçen firmanın talebi sessizce yerine getirmesi makbule geçer. devreye girmek zorunda kalacağım

itopya hedquarters anlık

Geri