Itopya IT-Radeon Sisteme 1 Stok Daha Lütfen

toouu

80+
Reaksiyon skoru
17
Bütçe
30.000
30k bütçem vardı. Böyle sistemleri takip ediyordum o gün dışarı çıktım ve bildirim gelmedi. Sistemi kaçırdım bütçem tam yetiyordu... monitör alırdım şimdi 1 stok ekleseniz olmaz mı lütfen 30k bütçemi en iyi o şekilde kullanabilirdim ek stok eklenir diye bekledim eklenmedi 1.30 saat sonra gordum videoyu ama stoklar bitmişti 1 stok ekleseniz olmaz mı veya bir ek stok ekleme şansınız yok mu lütfen

Kendi parami biriktirmiştim lütfen lütfen

30k bütçem vardı. Böyle sistemleri takip ediyordum o gün dışarı çıktım ve bildirim gelmedi. Sistemi kaçırdım bütçem tam yetiyordu... monitör alırdım şimdi 1 stok ekleseniz olmaz mı lütfen 30k bütçemi en iyi o şekilde kullanabilirdim ek stok eklenir diye bekledim eklenmedi 1.30 saat sonra gordum videoyu ama stoklar bitmişti 1 stok ekleseniz olmaz mı veya bir ek stok ekleme şansınız yok mu lütfen

Kendi parami biriktirmiştim lütfen lütfen
Kendi mağazalarında da stok vardı yanlış hatırlamıyorsam. Yarın ara sor mağazada stok kaldı mı diye.

Aga yazık adama ekleyin bi tane stok😀

Dostum şaka maka emin ol karne günü daha iyileri denk gelecektir Allah ümit kesilmez belki daha iyisi nasip olacak sen tetikte ol gelince al yeter üzdün beni böyle diyince

@itopya.com bu arkadaşa yardım etmezseniz bu saatten sonra boykot benimde 9070li sistem işini halletsek çok güzel olur

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,154,155
Üyeler
183,530
Son üye
fevzicanakbltt
Geri