İtopya, İzmir Şubesi Açar Mı?

Başka Şehirlere Şube Açarlar

• EVET

Oylar: 7 14.9%
  • HAYIR

Oylar: 7 14.9%
  • BELKİ

Oylar: 33 70.2%

• Oy kullanan toplam üye
    47
ellerindeki gelir durumuna da bağlı tabi herkes her yerde şubesi olsun ister de izmirden ne kadar kazanacaklar o da var
Haklısınız kimse bilemez ama bence açarlar gibi ya. Hem daha fazla müşteri kazanmış olurlar diye düşünüyorum. Ya da şöyle bir şey yapabilirler. Mesela bir şirket ile anlaşacaklar ve her ''büyük'' şehirde en azından teknik servis vs. olacak. Büyük şehir dediğimde pek emin değilim ama yani Osmaniye'ye de açmasınlar tabii.

Zaten pandemide magaza acılmıyor depodan gönderiyorlar. Müşteri gelmeyecek magazayı neden acsınlar?

Zaten pandemide magaza acılmıyor depodan gönderiyorlar. Müşteri gelmeyecek magazayı neden acsınlar?
Haklısınız hocam lakin ben hemen açılması gerekiyor gibi bir şey söylemedim neden bu kadar agresif davrandınız anlamadım :D Ki bence gene müşteri gelir. Kurallara uyanlar tabir caizse garibanlar, işi gücü olmayanlar kişiler genellikle.

Haklısınız hocam lakin ben hemen açılması gerekiyor gibi bir şey söylemedim neden bu kadar agresif davrandınız anlamadım :D Ki bence gene müşteri gelir. Kurallara uyanlar tabir caizse garibanlar, işi gücü olmayanlar kişiler genellikle.
1-2 seneden aşağı böyle bir şey beklemeyin

Daha Ankara'ya açmadılar. İzmir'e açacaklarını sanmıyorum. 3. yer olarak Ankara'da bir yer olur diye düşünüyorum. Kargo konusunda da avantajı olur.

Daha Ankara'ya açmadılar. İzmir'e açacaklarını sanmıyorum. 3. yer olarak Ankara'da bir yer olur diye düşünüyorum. Kargo konusunda da avantajı olur.
Haklısınız. Ankara Türkiye'nin konum olarak önemli bir yerinde. Ankara'ya açmak daha mantıklı gibi.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,190,269
Üyeler
188,911
Son üye
Lynix0.45
Geri