İlk yazdığın mesaj ile şu anki mesaj arasında çok fark var, Caps lock ile yardım acil diye yazan sendin. Ben ise beklemen gerektiğini söyledim, kabalık yapsaydım kırıcı bir üslup kullanırdım.Dostum lütfen biraz sakin ol sadece herkeste mi problem var diye öğrenmek istemiştim bu kadar kaba olmana gerek yoktu şahsen.
maşallah özgüven nerden geliy?İlk yazdığın mesaj ile şu anki mesaj arasında çok fark var, Caps lock ile yardım acil diye yazan sendin. Ben ise beklemen gerektiğini söyledim, kabalık yapsaydım kırıcı bir üslup kullanırdım.
Güzel ürünler oluyor muitopya karne fırsatları başlıycak siteye giremiyorum bi tek bende mi çöktü yardım lütfem
kusura bakma dostum ben düzenledikten sonra gördüğünü zannettim :/İlk yazdığın mesaj ile şu anki mesaj arasında çok fark var, Caps lock ile yardım acil diye yazan sendin. Ben ise beklemen gerektiğini söyledim, kabalık yapsaydım kırıcı bir üslup kullanırdım.
Dedim ve İtopya'nın web sitesi çöktü. İtopya berbat websitesi ile farkını ortaya koydu.İtopya farkını kötü ürünlerle ortaya koymaz umarım.
F5 yap.bende indirimler başlamadı