mehmet4732
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 476
Ben olsam beklerdim hocam rtx indirimle alınır 3060 falanGtx 1660 super 13 12k ya alınmaz demi ?
Ben olsam beklerdim hocam rtx indirimle alınır 3060 falanGtx 1660 super 13 12k ya alınmaz demi ?
En düşük fiyat sıralamasına aldım 2. sayfaya geçeyim dedim anasayfaya attı. Site buga girdi.Dostum hazır sistem varmı ?
O kısım açılmıyorDostum hazır sistem varmı ?
webci yada kodcu arkadaşlar indirimleri şimdiye kadar görmüş olmaları lazım neler mevcut ?
bu seferki olmamış eğer bu durumdaysa bir dahaki indirime görüşmek üzere.
Bir üründe indirim yapılma oranına, mağazada yazan üstü çizili fiyat üzerinden bakıyorsan zaten anlamıyorsundur bu işlerden. Ben kendi adıma aldığım ürünün fiyat aralığını bildiğim için 200 liralık bir ürünü 250 ye almıyorumÖnceki fiyatı 200 TL örnek veriyorum 500 e çıkartıp indirim haftalarında 250 ye felan düşürüyorlar indirim sanıyorsunuz halbuki yine mağaza kazanmış oluyor.
o attığın ssteki yere nerden giriliyorEn düşük fiyat sıralamasına aldım 2. sayfaya geçeyim dedim anasayfaya attı. Site buga girdi.
Yukarıda söyledin işte daha neyi anlayalım sözde firma 16’ya alıyor 13’e satıyor diyorsun. Sağolsunlar bizi düşünüyorlar zararına mal satıyorlar. İşin ilginci zaten mallarını satıyorlar ki diyorsunuz.nasıl bir cevap versem anlayabilirsin diye düşündüm ama bulamadım
1650 gördüm 8k'yaDostum hazır sistem varmı ?
sen reklam nedir bilir misinYukarıda söyledin işte daha neyi anlayalım sözde firma 16’ya alıyor 13’e satıyor diyorsun. Sağolsunlar bizi düşünüyorlar zararına mal satıyorlar. İşin ilginci zaten mallarını satıyorlar ki diyorsunuz.![]()
Tamam Prof.Bir üründe indirim yapılma oranına, mağazada yazan üstü çizili fiyat üzerinden bakıyorsan zaten anlamıyorsundur bu işlerden. Ben kendi adıma aldığım ürünün fiyat aralığını bildiğim için 200 liralık bir ürünü 250 ye almıyorum![]()