Neler Yeni

İtopya kasa ve psu geri gönderdi

Executhor

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
18
İsim
Berkay
Arkadaşlar PSU bozulduğu için itopyaya kasa ile birlikte garantiye gönderdim. İtopya bunu 30 Kasım'da teslim aldı. Ve bugün 1 Aralık saat 3 de bize geri yollamak üzere şubeye teslim etmiş. Bukadar hızlı olmalarının sebebi nedir? Yapıp yapmadıklarından da emin değilim. PSU nun garantisi vs. Herşeyi vardı. Bukadar hızlı göndermelerinin sebebi nedir? Bide göndericide ee el yazıyordu. Bunu itopya bilgisayar göndermiyor mu?

Enver Paşa

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,223
İsim
Stanker
İlgilendiği Kategoriler
Tarih, Siyaset
Arkadaşlar PSU bozulduğu için itopyaya kasa ile birlikte garantiye gönderdim. İtopya bunu 30 Kasım'da teslim aldı. Ve bugün 1 Aralık saat 3 de bize geri yollamak üzere şubeye teslim etmiş. Bukadar hızlı olmalarının sebebi nedir? Yapıp yapmadıklarından da emin değilim. PSU nun garantisi vs. Herşeyi vardı. Bukadar hızlı göndermelerinin sebebi nedir? Bide göndericide ee el yazıyordu. Bunu itopya bilgisayar göndermiyor mu?
Belki yenisiyle değiştirmişlerdir.

Raion

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Arda Us
Kargo parasını siz mi ödediniz onlar mı?

toros

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
411
İsim
Erkan Yiğit Toros
Bence bu kadar hızlı olduklarına sevinmelisin, alışık değiliz böyle şeylere.

Dambıldor

80+ Silver
itopyanın en kısa süren garanti, iade değişimi 1 ay sürdüğü için insanlar şaşırıyor :D

Top Bottom