Neler Yeni

İtopya KİNG 11 alınır mı ?

bqrr0595

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,006
İsim
Buğra
Her yeri aç ak akçeyi tek tek topla kaç lira tutuyormuş bak veya bana aynı fiyata RTX 2060 sistem at anti yorum yapıyorsan kaynaklarını da yazacaksın.
aga agzını öpeyim ya şu adamlara şunu anlatamadım ben anti tez sunan altertatif öneri sunsun kaynak göstersin şurda daha iyi şurası şöyle bunun kuyrugu yamuk demekle bitmiyor ki iş adama alternatif çözüm lazım buraya azar işitmeye gelimiyor soru soran çözüm arıyor

Abdullah Hacıgül

Kurucu - Yönetici
Yönetici
En İyi Cevap
4
ben baktım akakçeden tek tek hatta küsüratları yazmadım toplam 12.800 hacı abi
Teşekkürler. itopya'nın ilk defa bir sistemine yorum yazdım çünkü artık insanların tamahkarsızlığı beni deli ediyor.

loverboy

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
102
İsim
Joseph ss
Her yeri aç ak akçeyi tek tek topla kaç lira tutuyormuş bak veya bana aynı fiyata RTX 2060 sistem at anti yorum yapıyorsan kaynaklarını da yazacaksın.
İtopya her ay 2-3 tane bu sistemin aynısından çıkarıyor i5 de oluyor stok kalmıyor zaten o yüzden kimse link atamaz. ama bu sistemin linkini atabiliriz kimse almıyor kötü olduğu için. Satılıp biten sistemler bunlar link atamaz kimse haftaya çıkar bunun gibi sistem oda hemen biter.

DerratiX

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,535
İsim
Eren
İlgilendiği Kategoriler
karışık
Instagram
@sshintori
Steam
shiori
Discord
poxy_

Ahmet3441

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
37
İsim
Ahmet
Bu islemci ile ekran karti muhtemelen darboğaz yapaicaktir buda performans kaybina sebep olabilir birazdaha beklemeni tavsiye ederim kripto çöktü fiyatlar düşebilir

KnightDavion

80+ Bronze

sizce bu fiyata bu sistem böyle bir dolar kuru varken alınır mı malum dolar artıyor daha fazla beklemekte istemiyorum değerli yorumlarınızı bekliyorum teşekkürler.

İhtiyacım olsa ben alırdım. Pazartesi bir bakmışsın ve durumu görmüşsün ki 10.000 TL’ye satılan son 2060’lı sistem buymuş. Her an her şey olabilir. Sistemler aslanın ağzında.

DerratiX

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,535
İsim
Eren
İlgilendiği Kategoriler
karışık
Instagram
@sshintori
Steam
shiori
Discord
poxy_
Bu islemci ile ekran karti muhtemelen darboğaz yapaicaktir buda performans kaybina sebep olabilir birazdaha beklemeni tavsiye ederim kripto çöktü fiyatlar düşebilir
hayir darbogaz yapmaz.

Abdullah Hacıgül

Kurucu - Yönetici
Yönetici
En İyi Cevap
4
İtopya her ay 2-3 tane bu sistemin aynısından çıkarıyor i5 de oluyor stok kalmıyor zaten o yüzden kimse link atamaz. ama bu sistemin linkini atabiliriz kimse almıyor kötü olduğu için. Satılıp biten sistemler bunlar link atamaz kimse haftaya çıkar bunun gibi sistem oda hemen biter.
Arkadaşım gene altı bomboş bir yorum, sen müneccin misin? mesela doların önümüzdeki günlerde ne olacağını nereden biliyorsun veya zaman makinen varsa bize de ver de biz de kullanalım geçmişe gidip satın alalım. Bu fiyata piyasada 3050 sistem bile yokken adamlar 2060 sistem yapmış. Ha ben alır mıyım? bu ekran kartına 10100F işlemci kullanmam Almam ama birilerinin de çıkıp kafadan atma yorumlarına da izin vermem baydı çünkü. Adamlar net 3K indirim yapmış ne yaptın sana %50 indirim mi yapsın?

toma_06

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
920
İsim
Efe
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,016,572