E Emr.E 80+ Katılım 18 Kasım 2022 Mesajlar 39 Dahası Reaksiyon skoru 6 İsim Emrullah Eker 8 Aralık 2022 #27 Forum da herkes öneriyor bende bilmiyordum sanırım alacağım yakın zamanda başka model bulamadım
Ö.F.Ö 80+ Silver Katılım 22 Ocak 2021 Mesajlar 2,759 Dahası Reaksiyon skoru 1,462 Konum Kadıköy İsim Ömer İlgilendiği Kategoriler Fenerbahçe Spor Kulübü 14 Aralık 2022 Konu Sahibi Konu Sahibi #28 Emr.E yazmış: kağıda sorunlarını yaz Devamı için tıklayın... kanka sen o kağıda numara falan yazdın mı?
Emr.E yazmış: kağıda sorunlarını yaz Devamı için tıklayın... kanka sen o kağıda numara falan yazdın mı?
E Emr.E 80+ Katılım 18 Kasım 2022 Mesajlar 39 Dahası Reaksiyon skoru 6 İsim Emrullah Eker 14 Aralık 2022 #29 Kanka sipariş no isim soyisim telf yazdım mı tam hatırlamıyorum ama sipariş no dan bulurlar zaten
Ö.F.Ö 80+ Silver Katılım 22 Ocak 2021 Mesajlar 2,759 Dahası Reaksiyon skoru 1,462 Konum Kadıköy İsim Ömer İlgilendiği Kategoriler Fenerbahçe Spor Kulübü 14 Aralık 2022 Konu Sahibi Konu Sahibi #30 Emr.E yazmış: Kanka sipariş no isim soyisim telf yazdım mı tam hatırlamıyorum ama sipariş no dan bulurlar zaten Devamı için tıklayın... tamam aga mail atmıştım ne oldu monitör diye de dönüş yaptılar, ürünün kaydı açılmış iade/değişim sürecindeymiş ilgili departman benimle iletişime geçicekmiş monitörü onlara göndereli 1 hafta oldu.
Emr.E yazmış: Kanka sipariş no isim soyisim telf yazdım mı tam hatırlamıyorum ama sipariş no dan bulurlar zaten Devamı için tıklayın... tamam aga mail atmıştım ne oldu monitör diye de dönüş yaptılar, ürünün kaydı açılmış iade/değişim sürecindeymiş ilgili departman benimle iletişime geçicekmiş monitörü onlara göndereli 1 hafta oldu.