Neler Yeni

itopya monitör sizce alınır mı? ? ve sipariş sıkıntısı

pytharex

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
58
İsim
buğra kılıç

sefaasdd

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
77
İsim
sefa
piyasa fiyatı 6k dan başlıyor şahsen ben al sat için almayı düşünüyorum bu fiyata baya iyi yani

Cavuskerem

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,794
İsim
Kerem Çavuş

bu monitörü aldım sıpariş bilgisinde görünmüyor parası çekildi ama fatura vs yada aldığıma dair bi ibare yok durum neye bağlanır ve monitör hakkında ne düşünüyorsunuz ?
dekontunu itopyaya mail at sorun çözülüyor

Hiuysll

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
105
İsim
Halil İbrahim Uysal

bu monitörü aldım sıpariş bilgisinde görünmüyor parası çekildi ama fatura vs yada aldığıma dair bi ibare yok durum neye bağlanır ve monitör hakkında ne düşünüyorsunuz ?
Bugün sabah müşteri hizmetleriyle konuştum bir mail gönderdiler siparişe dayalı bazı bilgileri alabilmek için. Gerekli yerleri doldurup geri gönderdim bekliyorum. Sende durum nedir hacım var mı bir gelişme ?

pytharex

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
58
İsim
buğra kılıç
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bugün sabah müşteri hizmetleriyle konuştum bir mail gönderdiler siparişe dayalı bazı bilgileri alabilmek için. Gerekli yerleri doldurup geri gönderdim bekliyorum. Sende durum nedir hacım var mı bir gelişme ?
aynı şekil mail gönderdi bekliyorum muhasebe kontrol sağladıktan sonra muhtemelen ürünü göndericekler ama itopyanın herhangibi sorunda iade politikası çok kötüymüş ben iptal etmelimiyim onu düşünüyorum

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,057,388
Üyeler
167,970
Son üye
Emirr20
Top Bottom