Neler Yeni

İtopya, Monitörde Ölü Pikselde İade Alıyor Mu?

En İyi Cevap
3
Selamlar yarın itopyadan monitör alacağım, eğer ölü pixel çıkarsa iade alıyor mu? Ürünün arkasında duruyorlar mı yoksa sıkıntı mı çıkartıyorlar servis raporu alın vs diye.

Gugar61

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
280
İsim
OFLU HOCA
15 gün koşulsuz şartsız iade hakkınız var zaten.

Dahası  
Reaksiyon skoru
49
İsim
John Karga
Selamlar yarın itopyadan monitör alacağım, eğer ölü pixel çıkarsa iade alıyor mu? Ürünün arkasında duruyorlar mı yoksa sıkıntı mı çıkartıyorlar servis raporu alın vs diye.
Değişim için sıkıntı çıkartabilirler ama iade için bir şey yapamazlar. Devletin kanununa karşı çıkamaz.

En İyi Cevap
3
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

naprosky

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
76
İsim
Alper Erkartal
Teşekkürler bunu bende biliyorum ancak Tek******tik Devletin kanunu takmadığı için diğer firmalarada biraz ön yargım oluştu. Umarım hiç sıkıntı çıkmaz da uğraşmam :)
Kesinlikle haklisiniz hayatimda okadar rezalet bir firma görmedim kasa aldık geri iade etmek istedim 200 lira gonderi ucreti cikti basimdan kaynar sular döküldu sonra aradim saydım ettim baya alici odemeli olarak gonderin dediler 86 lira tuttu iade onaylandiktan sonra 110 lira para kestiler hic bisey almayin ordan

En İyi Cevap
3
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Teknobiyotik mi?
Hocam adı geçmesin diye sansürlüyorum siz yazıyorsunuz :D.
Kesinlikle haklisiniz hayatimda okadar rezalet bir firma görmedim kasa aldık geri iade etmek istedim 200 lira gonderi ucreti cikti basimdan kaynar sular döküldu sonra aradim saydım ettim baya alici odemeli olarak gonderin dediler 86 lira tuttu iade onaylandiktan sonra 110 lira para kestiler hic bisey almayin ordan
Orayı önerenleri görünce nutkum tutuluyor.

Top Bottom