ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası
ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası
www.itopya.com
Neden knk bide şuan Intel kartı almak bana mantıklı gelmiyor3050 alınmaz bunu alabilirsinITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası
ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyasıwww.itopya.com
3050 parasını haketmiyor 1650-1660 civarı performansta.Neden knk bide şuan Intel kartı almak bana mantıklı gelmiyor
ulan sistemde 8 gb tek modül ram var yanına bir 8gb daha al oh misArkadaşlar sistem nasıl sıkıntı cıkartirmi veya kullanan varmı fikirlerinizi belirtirseniz iyi olurITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası
ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyasıwww.itopya.com
3050 kötü kart ondanNeden knk bide şuan Intel kartı almak bana mantıklı gelmiyor
Testlere baktim güzel sonuç var3050 parasını haketmiyor 1650-1660 civarı performansta.
Gene para verilmez.Testlere baktim güzel sonuç var
Hocam int testlere baktim da fiyat performans bence fiyatıda suanki kasalara göre ucuzGene para verilmez.
değil hocam 3050 dediğimiz kart 1660 supere eşit saf güçteHocam int testlere baktim da fiyat performans bence fiyatıda suanki kasalara göre ucuz
Hocam int testlere baktim da fiyat performans bence fiyatıda suanki kasalara göre ucuz
Hocam zaten bana 2 yıl yetcek lazım üniversiteye gitcem ozaman satcamdeğil hocam 3050 dediğimiz kart 1660 supere eşit saf güçte
Hocam Intele ekran kartı acisinindan güvenmiyorum sunalik amd ekran kartı kullanıp ilk adımda 1 yıl sonra aynı performansı vermiyo 50 FPS aldım oyundan 20 fps düştü hocam o yüzden nvida almak mantıklı geliyor zaten 2 sene kullanicam idarelik bişey lazım sonra satcam üniversiteye gitcem icin