Neler Yeni

İtopya neden ürünleri yollamıyor?

Ertug Karakas

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
474
İsim
Ertuğ Karakaş
Param hazır bir şekilde yaklaşık 2 haftadır bekliyorum fakat itopyaya hiç güvenemiyorum. Sürekli şikayet ediliyor ürünler kargo edilmiyor hatta bazı ürünler stokta yokken bile satılıyor cidden şüphelendirici bir durum. Bir açıklama da yapılmadı, mağazalar açılmasına rağmen mağazası da kapalı. Sipariş verecekseniz dikkat edin arkadaşlar.

Gizemss

80+ Gold
En İyi Cevap
6
Dahası  
Reaksiyon skoru
16,110
İsim
Gizem
İlgilendiği Kategoriler
PC Oyunları, sanırım.
Param hazır bir şekilde yaklaşık 2 haftadır bekliyorum fakat itopyaya hiç güvenemiyorum. Sürekli şikayet ediliyor ürünler kargo edilmiyor hatta bazı ürünler stokta yokken bile satılıyor cidden şüphelendirici bir durum. Bir açıklama da yapılmadı, mağazalar açılmasına rağmen mağazası da kapalı. Sipariş verecekseniz dikkat edin arkadaşlar.
Yani her sitenin belli başlı sorunları oluyor. Bu demek değildir ki "Oradan alışveriş yapılmaz." gayet de yapılabilir.
Tamam muhatap bulmak zor, kargolar geç geliyor. Ama güvenilir bir yer.

Skynel

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,808
İsim
Eren Yeager
Bir sonraki hafta açacaklarmis 26 Mayıs'ta sipariş verdim bende forumdan bir arkadaş konuşmuş 25 mayıstan sonra verilen siparişler en geç 5 Haziran'da kargolanacak
Mesaj otomatik birleştirildi:

Evet hatt
Yani her sitenin belli başlı sorunları oluyor. Bu demek değildir ki "Oradan alışveriş yapılmaz." gayet de yapılabilir.
Evet hatta o arkadaş bu arkadaş 😂

Flushixy

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,719
İsim
Ali Akpoyraz
Instagram
instagram.com/aliakpoyraz
Korona yüzünden üretim yok ve çoğu site tedarik konusunda sıkıntı yaşıyor. Zaten bu durumdan dolayı kargo şirketleri de fazlasıyla etkilendi. En kısa sürede gönderilir. Satın alabilirsiniz.

(Konu başlıklarının tamamı büyük harfle yazılamaz, lütfen düzeltin.)

Ertug Karakas

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
474
İsim
Ertuğ Karakaş
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bir sonraki hafta açacaklarmis 26 Mayıs'ta sipariş verdim bende forumdan bir arkadaş konuşmuş 25 mayıstan sonra verilen siparişler en geç 5 Haziran'da kargolanacak
Mesaj otomatik birleştirildi:

Evet hatt
Evet hatta o arkadaş bu arkadaş 😂
Mağazalar mı açılacakmış yoksa kargolar mı ?

Skynel

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,808
İsim
Eren Yeager
25 inde sipariş verdim hala ürünleriniz hazırlanıyor aşamasında, bekle bekl bek....
Dostum şöyle imiş bende bu sabah gorustum orası guncellenmiyormus kargoya verilir guncelleniyormus haberin olsun

Ertug Karakas

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
474
İsim
Ertuğ Karakaş
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Ben siteyi kötülemiyor cidden güven veren ve ucuz sistem alınan sitelerden biri lakim bu zamanda almak mantıklı olmaz çünkü şuan ciddi sıkıntılar yaşıyorlar herkes şikayetçi.

DonanımFikir

Moderatör
En İyi Cevap
10
Dahası  
Reaksiyon skoru
36,808
İsim
Selimhan
İlgilendiği Kategoriler
SıcakFırsatlar Bilgisayar Toplama Konu Dışı
Steam
#Samsunlu
25 inde sipariş verdim hala ürünleriniz hazırlanıyor aşamasında, bekle bekl bek....
Şu yasaklardan sonra duzeli r normallesince eve kapanma azalacağı için PC talepleride biraz azalır daha erken gelir böylece

beritankorkusuz

80+ Silver
Hocam yoğunluk var ki kargo şirketleri kargo kabul etmiyor bize 20 ürün sınır verdiler

EmreTurkn

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
14
İsim
Emre Türkan
Dostum itopya biraz yavaş çalışan bir firma ama aynı zamanda güvenilir de . Ürünleri alırken üstte ne kadar sürede kargolanacağı yazıyor. Bazıları 3 iş günü olurken bazıları 2 haftaya çıkabiliyor . Aynı zamanda itopyanın şu an kapalı olması belki ürünlerinin gecikmesinin bir etkenidir ama merak etme ürünlerin güvenli bir şekilde eline ulaşacaktır.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,041,081
Üyeler
165,114
Son üye
Kral55
Top Bottom