Neler Yeni

İtopya neden ürünleri yollamıyor?

Dahası  
Reaksiyon skoru
63
İsim
Furkan Engin
Aynen dostum sen dedin ya ürünleriniz hasirlaniyor kısmında bende 1 kademe atladı zannettim dedim acaba bana yalan mı soylediler 😂
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ama aynen kargoya verilince yenileniyormus boşuna bakmamiza gerek yok
1. kademe tamamlanıp 2. de takıldık :) Altta ürünleriniz hazırlanıyor dediği için öyle söyledim ben onun yalancısıyım :D

Skynel

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,764
İsim
Eren Yeager
1. kademe tamamlanıp 2. de takıldık :) Altta ürünleriniz hazırlanıyor dediği için öyle söyledim ben onun yalancısıyım :D
Bendede bu şekilde alttada ürünleriniz hazirlaniyor diyor kargo verilene kadar guncellenmiyor ise niye bu ekran 😂

Ekler

• IMG_20200602_010458.jpg
    IMG_20200602_010458.jpg
    85.5 KB · Hit: 48
Dahası  
Reaksiyon skoru
63
İsim
Furkan Engin
Bendede bu şekilde alttada ürünleriniz hazirlaniyor diyor kargo verilene kadar guncellenmiyor ise niye bu ekran 😂
Her sıkıştıklarında aynı cevap YOĞUNLUKTAN. Nasıl bir firmadır ki istesen ulaşamıyorsun iletişim kuramıyorsun kargolamada ciddi sorunların var vs. umarım her şey düzeldikten sonra kendilerini geliştirirler, her gün forumda itopya dan yakınan bir sürü insan oluyor

Skynel

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,764
İsim
Eren Yeager
Her sıkıştıklarında aynı cevap YOĞUNLUKTAN. Nasıl bir firmadır ki istesen ulaşamıyorsun iletişim kuramıyorsun kargolamada ciddi sorunların var vs. umarım her şey düzeldikten sonra kendilerini geliştirirler, her gün forumda itopya dan yakınan bir sürü insan oluyor
Umarım hiç kimsede bir problem olmaz insanlar bu sistemler için az para ödemiyor bir seyler bekliyorlar benim babam bu bilgisayara az para vermemiş almış ben mutlu olayım diye ama şimdi kırık bir şey gelse bozuk bir şey gelse ben üzülürüm o uzulur az bir para değil

Ertug Karakas

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
474
İsim
Ertuğ Karakaş
Umarım hiç kimsede bir problem olmaz insanlar bu sistemler için az para ödemiyor bir seyler bekliyorlar benim babam bu bilgisayara az para vermemiş almış ben mutlu olayım diye ama şimdi kırık bir şey gelse bozuk bir şey gelse ben üzülürüm o uzulur az bir para değil
İşte zaten bu direkt sorun yaratıyor bir çoğu insana eksik veya farklı parça gelmiş veya sorunlu parçalar şu an müşteri hizmetlerine ulaşılamıyor sorun yaşarsan cidden üzücü olur. Ben mağazanın açılmasını bekleyeceğim almak için en garanti işlem bu görünüyor.

Skynel

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,764
İsim
Eren Yeager
İşte zaten bu direkt sorun yaratıyor bir çoğu insana eksik veya farklı parça gelmiş veya sorunlu parçalar şu an müşteri hizmetlerine ulaşılamıyor sorun yaşarsan cidden üzücü olur. Ben mağazanın açılmasını bekleyeceğim almak için en garanti işlem bu görünüyor.
Bakalım bilgisayari aldıktan hemen sonra parçaların tek tek kontrolünü yapacağım ekran kartı işlemci anakart SSD ram vs biosdan

Ertug Karakas

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
474
İsim
Ertuğ Karakaş
Bakalım bilgisayari aldıktan hemen sonra parçaların tek tek kontrolünü yapacağım ekran kartı işlemci anakart SSD RAM vs biosdan
Umarım bir sıkıntı olmaz dostum hayırlı olsun, ben mağazanın açılmasını bekleyeceğim bir tarih vb de vermediler ama beklemedeyiz. 🙏🏼

Skynel

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,764
İsim
Eren Yeager
Umarım bir sıkıntı olmaz dostum hayırlı olsun, ben mağazanın açılmasını bekleyeceğim bir tarih vb de vermediler ama beklemedeyiz. 🙏🏼
Dostum haftaya açılıyor diye soylediler bana umarım açılır hiç kimse problem yasamaz 😌

Ertug Karakas

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
474
İsim
Ertuğ Karakaş

Skynel

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,764
İsim
Eren Yeager

beritankorkusuz

80+ Silver
1 hazirandan sonra düzelme olmuştur sanırım değil mi
Mesaj otomatik birleştirildi:

Mağaza açılsa direkt gidip oradan alıcam riske girmeden ama mağaza da kapalı.
Hocam bugün daha da azaldı, önceden 25 di 20 oldu

Dahası  
Reaksiyon skoru
52
İsim
cihangir ekinci
Bende aynı şekilde 26 sında sipariş verdim yanlış anlamadıysam yasak bittikten sonraki 3 iş günü içinde montaj gerektirmeyen ürünler kargolanacakmış.Toplama sistemlerinde kuurlum süreci 3 iş günü kargolama süreci ise 7 iş günü.25 ve 26 sında verilen siparişlerin salı ve ya çarşamba günü kargolanmasını bekliyorum.

Top Bottom