Neler Yeni

İtopya neden ürünleri yollamıyor?

beritankorkusuz

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
52
İsim
cihangir ekinci
yasak bittiği günden itibaren müşteri hizmetlerini aramaya çalışıyorum fakat 80 90 100 kişilik bir sıra oluyor telefonda 1 saat dolunca kapanıyor hiçbir şekidle ulaşamadım bir seferinde sıradaki kişi sizsiniz dendi tam çalarken kapandı...

Ertug Karakas

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
474
İsim
Ertuğ Karakaş
yasak bittiği günden itibaren müşteri hizmetlerini aramaya çalışıyorum fakat 80 90 100 kişilik bir sıra oluyor telefonda 1 saat dolunca kapanıyor hiçbir şekidle ulaşamadım bir seferinde sıradaki kişi sizsiniz dendi tam çalarken kapandı...
Gelişmelerden beni haberdar eder misin ben de sipariş vereceğim ama kararsızım, dm yoluyla ulaşabilirsen çok sevinirim.

cas35

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
104
İsim
cas
Şahsen bende itopya'dan dolayı sıkıntı çekiyorum bütün sistemi trendyoldan 6 farkli satıcıdan topladım kargolar iki günde geldi itopya 10 gündür bir kasa bir psu yollayamıyor

Ertug Karakas

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
474
İsim
Ertuğ Karakaş
Şahsen bende itopya'dan dolayı sıkıntı çekiyorum bütün sistemi trendyoldan 6 farkli satıcıdan topladım kargolar iki günde geldi itopya 10 gündür bir kasa bir PSU yollayamıyor
Hazır sisteme göre daha mı karlı oluyor bu şekil toplamak ?

Skynel

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,764
İsim
Eren Yeager
Bende aynı şekilde 26 sında sipariş verdim yanlış anlamadıysam yasak bittikten sonraki 3 iş günü içinde montaj gerektirmeyen ürünler kargolanacakmış.Toplama sistemlerinde kuurlum süreci 3 iş günü kargolama süreci ise 7 iş günü.25 ve 26 sında verilen siparişlerin salı ve ya çarşamba günü kargolanmasını bekliyorum.
Dostum 25 inde sonra sipariş alınan ürünler en geç cuma kargolanacakmış ben @Gizemss in yalancısıyım 😁
Kargo paketleme
Yakında düzelir bence dostum umarim
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hazır sisteme göre daha mı karlı oluyor bu şekil toplamak ?
Evet daha karlı oluyor iyi sistemleri yakalarsan

Dahası  
Reaksiyon skoru
52
İsim
cihangir ekinci
Şahsen bende itopya'dan dolayı sıkıntı çekiyorum bütün sistemi trendyoldan 6 farkli satıcıdan topladım kargolar iki günde geldi itopya 10 gündür bir kasa bir PSU yollayamıyor
alakasız ama ben bunu pull&bear da yaşamıştım.Bazı ürünlerde indirim vs gibi durumlarda aynı ürünü 2 kişi almaya çalıştığında sende kart bilgilerini yazıp tam satın alacakken ilk satın alan kişi ürünü almış diğer kişide stok olmamasından dolayı stoklar yenilendiği zaman kargoya verilecek ilk ürüne sen sahip oıluyosun.Dediğim gibi ben pb de yaşadım bunu 1 ay ürün bekledim

Skynel

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,764
İsim
Eren Yeager
Bendede aynısı oldu tam saat 58 tek kişi ksldi 1 saat olunca kapandı konuşamadım ama bu sabah erkenden kalkıp konustum

Ertug Karakas

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
474
İsim
Ertuğ Karakaş
alakasız ama ben bunu pull&bear da yaşamıştım.Bazı ürünlerde indirim vs gibi durumlarda aynı ürünü 2 kişi almaya çalıştığında sende kart bilgilerini yazıp tam satın alacakken ilk satın alan kişi ürünü almış diğer kişide stok olmamasından dolayı stoklar yenilendiği zaman kargoya verilecek ilk ürüne sen sahip oıluyosun.Dediğim gibi ben pb de yaşadım bunu 1 ay ürün bekledim
Black friday zamanı aynısı başıma geldi

Skynel

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,764
İsim
Eren Yeager

Mertpk

80+ Platinum
En İyi Cevap
5