beritankorkusuz
80+ Silver
Kargo paketlemeNe 25 di 20 oldu dostum
Kargo paketlemeNe 25 di 20 oldu dostum
Gelişmelerden beni haberdar eder misin ben de sipariş vereceğim ama kararsızım, dm yoluyla ulaşabilirsen çok sevinirim.yasak bittiği günden itibaren müşteri hizmetlerini aramaya çalışıyorum fakat 80 90 100 kişilik bir sıra oluyor telefonda 1 saat dolunca kapanıyor hiçbir şekidle ulaşamadım bir seferinde sıradaki kişi sizsiniz dendi tam çalarken kapandı...
Hazır sisteme göre daha mı karlı oluyor bu şekil toplamak ?Şahsen bende itopya'dan dolayı sıkıntı çekiyorum bütün sistemi trendyoldan 6 farkli satıcıdan topladım kargolar iki günde geldi itopya 10 gündür bir kasa bir PSU yollayamıyor
Dostum 25 inde sonra sipariş alınan ürünler en geç cuma kargolanacakmış ben @Gizemss in yalancısıyımBende aynı şekilde 26 sında sipariş verdim yanlış anlamadıysam yasak bittikten sonraki 3 iş günü içinde montaj gerektirmeyen ürünler kargolanacakmış.Toplama sistemlerinde kuurlum süreci 3 iş günü kargolama süreci ise 7 iş günü.25 ve 26 sında verilen siparişlerin salı ve ya çarşamba günü kargolanmasını bekliyorum.
Yakında düzelir bence dostum umarimKargo paketleme
Evet daha karlı oluyor iyi sistemleri yakalarsanHazır sisteme göre daha mı karlı oluyor bu şekil toplamak ?
alakasız ama ben bunu pull&bear da yaşamıştım.Bazı ürünlerde indirim vs gibi durumlarda aynı ürünü 2 kişi almaya çalıştığında sende kart bilgilerini yazıp tam satın alacakken ilk satın alan kişi ürünü almış diğer kişide stok olmamasından dolayı stoklar yenilendiği zaman kargoya verilecek ilk ürüne sen sahip oıluyosun.Dediğim gibi ben pb de yaşadım bunu 1 ay ürün bekledimŞahsen bende itopya'dan dolayı sıkıntı çekiyorum bütün sistemi trendyoldan 6 farkli satıcıdan topladım kargolar iki günde geldi itopya 10 gündür bir kasa bir PSU yollayamıyor
Bende itopyanın yalancısıyım üzgünüm. Bana söylenen o.Dostum 25 inde sonra sipariş alınan ürünler en geç cuma kargolanacakmış ben @Gizemss in yalancısıyım
Bendede aynısı oldu tam saat 58 tek kişi ksldi 1 saat olunca kapandı konuşamadım ama bu sabah erkenden kalkıp konustumyasak bittiği günden itibaren müşteri hizmetlerini aramaya çalışıyorum fakat 80 90 100 kişilik bir sıra oluyor telefonda 1 saat dolunca kapanıyor hiçbir şekidle ulaşamadım bir seferinde sıradaki kişi sizsiniz dendi tam çalarken kapandı...
Black friday zamanı aynısı başıma geldialakasız ama ben bunu pull&bear da yaşamıştım.Bazı ürünlerde indirim vs gibi durumlarda aynı ürünü 2 kişi almaya çalıştığında sende kart bilgilerini yazıp tam satın alacakken ilk satın alan kişi ürünü almış diğer kişide stok olmamasından dolayı stoklar yenilendiği zaman kargoya verilecek ilk ürüne sen sahip oıluyosun.Dediğim gibi ben pb de yaşadım bunu 1 ay ürün bekledim
Umarım baştan sağmak için söylenen bir şey değildir her an arayabilirsinBende itopyanın yalancısıyım üzgünüm. Bana söylenen o.
Size güvenerek önümüzdeki haftayı bekleyeceğim belki o arada şansıma DA da sistem çıkartırBende itopyanın yalancısıyım üzgünüm. Bana söylenen o.