Neler Yeni

İtopya neden ürünleri yollamıyor?

Jony Case

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,342
İsim
İsmet
İlgilendiği Kategoriler
Bilgisayar konsollar oyunlar ekipmanlar
Bence mağazaya gidip almak mantıklı.

Ertug Karakas

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
474
İsim
Ertuğ Karakaş
Hocam yoğunluk var ki kargo şirketleri kargo kabul etmiyor bize 20 ürün sınır verdiler
1 hazirandan sonra düzelme olmuştur sanırım değil mi
Mesaj otomatik birleştirildi:

Şu yasaklardan sonra duzeli r normallesince eve kapanma azalacağı için PC talepleride biraz azalır daha erken gelir böylece
Mağaza açılsa direkt gidip oradan alıcam riske girmeden ama mağaza da kapalı.

Dahası  
Reaksiyon skoru
63
İsim
Furkan Engin
Dostum şöyle imiş bende bu sabah gorustum orası guncellenmiyormus kargoya verilir guncelleniyormus haberin olsun
Öğrendiğim iyi oldu teşekkür ederim, gün boyu 3-5 defa bakıyordum. Bilgisi olan varsa bi sorum olucak ben 25 inde sistem siparişini verdikten 1 saat sonra farklı ürün ve ertesi günde kulaklık siparişini verdim. Mail attım 3 ürünüde aynı anda kargolar mısınız diye ama geri dönüş sağlamadılar. Adres ve üyelik aynı acaba göz önünde bulundurup hepsini aynı anda kargoya verirler mi

Ertug Karakas

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
474
İsim
Ertuğ Karakaş

Enes3841

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
280
İsim
Enes Yıldırım
Instagram
kayserileee
Steam
https://steamcommunity.com/id/EnesYLDRM/
Discord
EnesBey#7603
Dostum bu yollama şeyi itopyaya özgü bişey değil. Ben 16 gündür sipariş ettiğim Corsair Venegance 8GB 3000mhz Ramı 16 gündür sadece kargoya verilmesini bekliyorum. Hala verilmedi

Ertug Karakas

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
474
İsim
Ertuğ Karakaş
Öğrendiğim iyi oldu teşekkür ederim, gün boyu 3-5 defa bakıyordum. Bilgisi olan varsa bi sorum olucak ben 25 inde sistem siparişini verdikten 1 saat sonra farklı ürün ve ertesi günde kulaklık siparişini verdim. Mail attım 3 ürünüde aynı anda kargolar mısınız diye ama geri dönüş sağlamadılar. Adres ve üyelik aynı acaba göz önünde bulundurup hepsini aynı anda kargoya verirler mi
Toplu verirler arkadaşım da aynısını yaptı tek seferde geldi

Skynel

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,764
İsim
Eren Yeager
Dostum banada geri dönüş saglamiyorlar aynı anda yollayacaklarini sanmıyorum çünkü sistem siparişi verdikten sonra bile kasayı ve kasanın içindeki parcalari ayrı kutuda farklı kargoda kargoluyorlar

DonanımFikir

Moderatör
En İyi Cevap
10
Dahası  
Reaksiyon skoru
36,793
İsim
Selimhan
İlgilendiği Kategoriler
SıcakFırsatlar Bilgisayar Toplama Konu Dışı
Steam
#Samsunlu
1 hazirandan sonra düzelme olmuştur sanırım değil mi

Mağaza açılsa direkt gidip oradan alıcam riske girmeden ama mağaza da kapalı.
Bilmiyorumda belli olan herkesin kargo yigilmalarin biraz daha sürebileceği önceki kargolar dahilinde

Ertug Karakas

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
474
İsim
Ertuğ Karakaş
Dostum bu yollama şeyi itopyaya özgü bişey değil. Ben 16 gündür sipariş ettiğim Corsair Venegance 8GB 3000mhz Ramı 16 gündür sadece kargoya verilmesini bekliyorum. Hala verilmedi
En mantıklısı sanırım mağazanın açılmasını beklemek.

Skynel

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,764
İsim
Eren Yeager
Dostum bir şeyi öğrenmek istiyorum bana bu senin ürünleriniz hazırlanıyor kısmında bekliyor dedin o kısmı ss alıp atar mısın

Ertug Karakas

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
474
İsim
Ertuğ Karakaş
Bilmiyorumda belli olan herkesin kargo yigilmalarin biraz daha sürebileceği önceki kargolar dahilinde
Sanırım biraz daha sürecek yorumlara göre hareket etmek en mantıklısı. Sistem açıldığında almak, belki o ara DA sistem çıkartır.

Dahası  
Reaksiyon skoru
63
İsim
Furkan Engin
Dostum bir şeyi öğrenmek istiyorum bana bu senin ürünleriniz hazırlanıyor kısmında bekliyor dedin o kısmı ss alıp atar mısın
1.jpg

Bu kısımdan mı bahsediyorsun

Skynel

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,764
İsim
Eren Yeager
Alıntıyı görüntüle
Bu kısımdan mı bahsediyorsun
Aynen dostum sen dedin ya ürünleriniz hasirlaniyor kısmında bende 1 kademe atladı zannettim dedim acaba bana yalan mı soylediler 😂

Aynen dostum sen dedin ya ürünleriniz hasirlaniyor kısmında bende 1 kademe atladı zannettim dedim acaba bana yalan mı soylediler 😂
Ama aynen kargoya verilince yenileniyormus boşuna bakmamiza gerek yok

Top Bottom