Neler Yeni

İtopya neden ürünleri yollamıyor?

Skynel

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,764
İsim
Eren Yeager

nyjahH

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
14
İsim
Mert
Ben de 24'ünde AOC 24G2U aldım bu siteden niye burdan aldım hiç bilmiyorum. Arkadaşların ilgisi baya kötü. Aynı zamanlarda İncehesaptan sistem siparişi ettim o da hala gelmedi fakat en azından arkadaşlar mesajlara maillere anında dönüş yapıyorlar ilgilendiler. Dönem şartları gereğince geç gelmesini anlayışla karşılıyorum ama çok ilgisizler. Umarım geç olur ama sıkıntısız ürünler gelir. Bir daha bu siteyi kullanacağımı sanmıyorum.

Skynel

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,764
İsim
Eren Yeager
Ben de 24'ünde AOC 24G2U aldım bu siteden niye burdan aldım hiç bilmiyorum. Arkadaşların ilgisi baya kötü. Aynı zamanlarda İncehesaptan sistem siparişi ettim o da hala gelmedi fakat en azından arkadaşlar mesajlara maillere anında dönüş yapıyorlar ilgilendiler. Dönem şartları gereğince geç gelmesini anlayışla karşılıyorum ama çok ilgisizler. Umarım geç olur ama sıkıntısız ürünler gelir. Bir daha bu siteyi kullanacağımı sanmıyorum.
Verilir dostum itopya guvenilir bir yer geç ama iyi geliyor bu aralar yogunlar yapacak bir şey yok

nyjahH

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
14
İsim
Mert
Verilir dostum itopya guvenilir bir yer geç ama iyi geliyor bu aralar yogunlar yapacak bir şey yok
Orası öyle zaten onda sorun yok. Bu siteyi bana çoğu arkadaşım önerdi. Sadece bu kadar çok reklam veren bu işte iyi olduğu düşünülen ve bunu iddia eden bi firmanın müşteri ilgisi nasıl bu kadar kötü sadece onu eleştirdim. Müşteri hizmetleri departmanı yok gibi çalışıyorlar.

Skynel

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,764
İsim
Eren Yeager
Orası öyle zaten onda sorun yok. Bu siteyi bana çoğu arkadaşım önerdi. Sadece bu kadar çok reklam veren bu işte iyi olduğu düşünülen ve bunu iddia eden bi firmanın müşteri ilgisi nasıl bu kadar kötü sadece onu eleştirdim. Müşteri hizmetleri departmanı yok gibi çalışıyorlar.
Dostum bu aralar bilitorsun yoğunluk var 1 ay öncesine kadar müşteri hizmetleri hiç yoktu

Skynel

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,764
İsim
Eren Yeager
Şimdiden hayırlı olsun kargoyu teslim alınca tekrar uyandırır mısın bios güncel mi geliyor win kurulmuyormuş sanırım bilgi olur foruma
@Gizemss aradığı zaman Windows yoğunluktan kurulmayacağını soylemisler ama biosu guncellerler sanırım ben hazırladım usbyi bekliyorum

Ertug Karakas

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
474
İsim
Ertuğ Karakaş
@Gizemss aradığı zaman Windows yoğunluktan kurulmayacağını soylemisler ama biosu guncellerler sanırım ben hazırladım usbyi bekliyorum
Ben de bugün sipariş verdim acaba ne zaman kargoya verilir, senin ürün ne zaman verildi margoya ? Kaç gün sürdü

Skynel

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,764
İsim
Eren Yeager

Kaan ÇABUK

80+ Titanium
En İyi Cevap
1
İnce hesap aynı şekilde.
Bir dakika fotoğraf atacağım.
1591127354340.png

1591127384132.png

Scorp!on

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,383
İsim
Mehmet salih ay
Param hazır bir şekilde yaklaşık 2 haftadır bekliyorum fakat itopyaya hiç güvenemiyorum. Sürekli şikayet ediliyor ürünler kargo edilmiyor hatta bazı ürünler stokta yokken bile satılıyor cidden şüphelendirici bir durum. Bir açıklama da yapılmadı, mağazalar açılmasına rağmen mağazası da kapalı. Sipariş verecekseniz dikkat edin arkadaşlar.
Knk fanboy değilim ama gamegarajı öneririm çok hızlı

Skynel

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,764
İsim
Eren Yeager
Knk fanboy değilim ama gamegarajı öneririm çok hızlı
Yok fanboyluk degil bu adamlar gerçekten hızlı forumdan birinin sistemini 1 günde kargoya vermişler helal olsun ama odasının yoğunluğu ile itopyanin yofunlufu farkli

Top Bottom