Neler Yeni

İtopya neden ürünleri yollamıyor?

Skynel

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,764
İsim
Eren Yeager
@xSkynel mail geldi şimdi kargoya verilmiş sizinkide bugün yarın verilir sanırım
Hadi ya mutlu oldum adına maile bakayım belki verilmiştir 🙏 teşekkür ederim bilgilendirme için elim ayağım titriyor heyecandan 😁😁 bakayım verilmiş mi
Mesaj otomatik birleştirildi:

Verilmemis benim dostum sen ne zaman sipariş vermiştin ürününü

Dahası  
Reaksiyon skoru
63
İsim
Furkan Engin
Hadi ya mutlu oldum adına maile bakayım belki verilmiştir 🙏 teşekkür ederim bilgilendirme için elim ayağım titriyor heyecandan 😁😁 bakayım verilmiş mi

Verilmemis benim dostum sen ne zaman sipariş vermiştin ürününü
:( 25 inde vermiştim 1 saat sonrada mouse pad siparişini verdiğim halde onu kargoya vermemişler şaka gibi 1 saatten mi kaçırdık :D

Skynel

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,764
İsim
Eren Yeager
:( 25 inde vermiştim 1 saat sonrada mouse pad siparişini verdiğim halde onu kargoya vermemişler şaka gibi 1 saatten mi kaçırdık :D
Oo harika dostum erken vermenin yararlari umarım hiç bir problem olmadan gelir mousepadide dert etme kullanacağın şey gelsinde bir 😁🙏

Dahası  
Reaksiyon skoru
63
İsim
Furkan Engin
Oo harika dostum erken vermenin yararlari umarım hiç bir problem olmadan gelir mousepadide dert etme kullanacağın şey gelsinde bir 😁🙏
Öyle öyle, teşekkür ederim konuyu takip ediyorum senin kargo verildiğinde yazar mısın merak ettim

Skynel

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,764
İsim
Eren Yeager

rizaorhan

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
427
İsim
Rıza Orhan
Param hazır bir şekilde yaklaşık 2 haftadır bekliyorum fakat itopyaya hiç güvenemiyorum. Sürekli şikayet ediliyor ürünler kargo edilmiyor hatta bazı ürünler stokta yokken bile satılıyor cidden şüphelendirici bir durum. Bir açıklama da yapılmadı, mağazalar açılmasına rağmen mağazası da kapalı. Sipariş verecekseniz dikkat edin arkadaşlar.
Kardeşim ben sipariş verip iptal ettim müşteri memnuniyeti vb konular adamların umrunda değil müşteri hizmetlerini aradım 95. Sıraya koyuyor bana sorarsan vatan bilgisayardan al...

Skynel

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,764
İsim
Eren Yeager
Kocaeli/Darıca bakalım kargo ne zamana gelicek
Ben istanbulda oturuyorum Avrupa yakasında bakalım hayırlısı umarim zararsiz ve sıkıntısız gelir bir ara kulaklık sipariş ettim itopyadan 1 ay kadar olmustur yanlışım olmasın upse ulasamiyorduk 40dk beklediğim olmuştur insanlar upsin instagramdaki son gönderisine hakaretler yagdiriyordu benim kargom ulaşmış Furkan diye birisine benim adım Mahmut falan diyen mi olsun kargom kirik gelmiş diyen mi umarım duzeltmislerdir

Dahası  
Reaksiyon skoru
63
İsim
Furkan Engin
Ben istanbulda oturuyorum Avrupa yakasında bakalım hayırlısı umarim zararsiz ve sıkıntısız gelir bir ara kulaklık sipariş ettim itopyadan 1 ay kadar olmustur yanlışım olmasın upse ulasamiyorduk 40dk beklediğim olmuştur insanlar upsin instagramdaki son gönderisine hakaretler yagdiriyordu benim kargom ulaşmış Furkan diye birisine benim adım Mahmut falan diyen mi olsun kargom kirik gelmiş diyen mi umarım duzeltmislerdir
Umarım öyle bir sorun yaşanmaz TR deki kargo firmaları zaten rezalet en iyisi UPS kabul ediyor o bile dediğin gibi yapıyorsa vay halimize

Skynel

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,764
İsim
Eren Yeager
Umarım öyle bir sorun yaşanmaz TR deki kargo firmaları zaten rezalet en iyisi UPS kabul ediyor o bile dediğin gibi yapıyorsa vay halimize
Dostum 40 30 20dk beklediğim oldu balkonlarda kargo firmaları geçiyordu gözümün önünden hatta Abdullah abi ınstagram'dan şöyle bir hikaye attı Türkiye'de en kaliteli bildiğimiz kargo firması UPS bile bu durumdaysa Türkiye'deki kargo sistemi çökmüştür diye benimde bahtsizligim diyeyim umarım duzelmistir

Dostum sendeki şu goruntuyu atsana bakalım güncellenmiş mi😁

Ekler

• IMG_20200602_010458.jpg
    IMG_20200602_010458.jpg
    85.5 KB · Hit: 36
Son düzenleme:
Dahası  
Reaksiyon skoru
63
İsim
Furkan Engin
Dostum 40 30 20dk beklediğim oldu balkonlarda kargo firmaları geçiyordu gözümün önünden hatta Abdullah abi ınstagram'dan şöyle bir hikaye attı Türkiye'de en kaliteli bildiğimiz kargo firması UPS bile bu durumdaysa Türkiye'deki kargo sistemi çökmüştür diye benimde bahtsizligim diyeyim umarım duzelmistir

Dostum sendeki şu goruntuyu atsana bakalım güncellenmiş mi😁
2.jpg

Top Bottom